Sot klanning

En jattefin klanning fran ASOS tycker jag. Enkel och sot i bade marinbla och aprikos. Perfekt att ha till sommaren som en enkel outfit eller till och med till utgang om man klar upp den lite med accessoarer:

ASOS Plain Roll Sleeve Dress

ASOS Plain Roll Sleeve Dress


Sunday

Blev en jattetrevlig kvall hemma hos Elin igar med plockmat och Therese underbara hembakade verk! :) Aven en massa tjejsnack saklart och lite film!

Idag blir en skon sondag dar jag bara ska ta det lugnt, har tvattat lite men annars inget som jag maste gora direkt. Ska bara mysa med Luke och sedan ata middag hemma hos hans foraldrar ikvall. Hoppas ni far en mysig sondag!


I love Body Shop

Jag brukar alltid forsoka kopa det mesta av mitt smink pa Body Shop, dels for att jag tycker om deras produkter och sa tycker jag sjalvklart om att dem inte testar sitt smink pa djur ocksa. Alltid nar jag ar dar sa tycker jag att det jag koper brukar bli jattebilligt, dem har alltid nagot slags extra erbjudande som en gratis mascara igar! Sa pa nagot vis kopte jag produkter for £40 men betalade bara £20! Love it!



Face base, mascara, bronzer brush och eye shimmer.


Lordagsmorgon

Blev en mysig kvall igar, lagade spaghetti med kottfarssas och kollade pa Big Brother finalen. Vaknade vid 9 idag ocksa, sedan dess har jag bara hunnit med att lasa och ata frukost framfor teven! Ska satta igang och stada strax, Luke jobbar sa ska passa pa nar han inte ar hemma :) Massa disk, tvatt och behover damma, dammsuga etc! Ikvall blir det tjejkvall hemma hos Elin, mysigt!

Lovely Friday

Fredag idag och ledigt for mig! Sov till 9 imorse, 10 timmar gud sa skont! Sedan hade jag en valdigt trevlig morgon maste jag saga med lasning i en timma forst, sedan tog jag mig upp och tranade med min dvd i mer an en timma (aerobics, ben och yoga). Efter det blev det havregrynsgrot med blabar och hallon till frukost och en harlig dusch med inpackning och peeling.

Kollade lite pa Celebrity Big Brother och gud vad roligt det var nar Davina (programledaren) forkladde sig och kom in i huset! Ikvall ar det final och sjalvklart sa hoppas jag att Jonas (Basshunter) kommer vinna!

Nu ska jag ata lunch framfor ett avsnitt av Sex and The City (maste ha min dagliga dos) och sedan bege mig till Brent Cross dar jag ska besoka Body Shop samt leta efter en rymlig vaska som passar att ha till praktiken. Efter det ska jag handla mat sa vi hors senare ikvall nar jag ar hemma igen!

 

 


Trott torsdag

Slapade mig ivag till uni imorse, var sa himla trott fortfarande efter praktiken igar. Var verkligen en hektiskt dag med massor att gora. Nar jag kom hem i eftermiddags sa tvattade jag och fixade lite hemma, tranade med min dvd och lagade wok till middag till Luke och mig, blev jattegott! Vi delade pa en liten Ben & Jerrys till efterratt, chocholate brownie mmm! Nu sitter jag har med ett glas gront te och ska lasa lite bloggar innan det ar dags att sova, vi hors imorgon <3

Dinner!

Det blev andrade planer utan traning och wok! Tankte att jag skulle laga till en lite godare middag till Luke ikvall for att fira att han ar klar med utbildningen nu :) Sa jag kilade till Tesco och kopte kryddiga hamburgare, bacon, ost och klyftpotatis och lagade till jattegoda cheese and bacon burgers! Sa at vi alldeles nyss lite Ben & Jerrys till efterratt, Luke fick Strawberry Cheesecake och jag Dookie Dough! Jaja, far vara nyttig imorgon igen haha!

Har bokat mina flygbiljetter hem till pask ikvall ocksa, 8 veckor kvar, langtar! <3

Det blir en tidig start imorgon och en lang dag pa praktiken sa ska ga och sova snart, hoppas ni har en mysig kvall! Ar nog jattetrott imorgon kvall nar jag kommer hem sa vi hors pa tordag efter skolan!



Mums!

Crocs

Dem har crocsen bestallde jag till praktiken idag. I borjan av kursen sa hade jag pa mig tunna tygskor som ar fruktansvart obekvama och gora att man vill grata nar det gor som ondast! Sedan har jag kopt flera par billiga crocs for nagra pund bara som jag sedan slangt. Men nu har jag slagit till pa ett par Specialist Crocs som jag tror kommer vara jattebekvama, dessutom ar dem ljusbla och sota :) Kan vara vart att kopa ett par ordentliga tankte jag eftersom det ar sa viktigt med bekvama skor nar man jobbar och dessa tror jag kommer halla riktigt lange!


Ledig tisdag

Var supertrott efter mitt langa praktikpass igar nar jag kom hem och somnade sa fort jag lade mig i sangen! Hade varit harligt med en lang sovmorgon men hade lovat Luke att skjutsa honom till hans college i Hatfield. Medan Luke var dar inne pa mote med sin mentor sa passade jag pa att plugga lite i bilen! Luke ar sa himla glad for nu ar han fullt utbildad elektriker efter manga ars slit och behover bara vanta pa sina papper som borde komma ganska sa snart, ar sa stolt over honom <3

Nu ska jag strax stada upp lite och sedan trana, tankte laga en wok till middag senare med massa gronsaker, quorn och sotsur sas. Hoppas ni har en mysig tisdag!


Healthy eating

Nu efter tva veckors forsok att ga ned i vikt ar jag trott pa mig sjalv! I borjan av veckan gar det oftast bra men sedan blir jag sa uttrakad och omotiverad att jag fuskar och star som resultat kvar pa ungefar samma vikt som veckan innan. Detta funkar alltsa inte! Jag tror att jag har alldeles for hoga krav pa mig sjalv och satter for stora mal som att ga ned x antal kilon innan ett visst datum etc. Dessutom ar det jobbigt att folja olika dieter som antingen inte tillater en del mat eller har sa fa kalorier att man blir jattehungrig! Det har tagit valdigt lang tid for mig att forsta det som sakert hade varit bast hela tiden, att helt enkelt ata nyttigt! Detta utan att rakna kalorier eller utesluta kolhydrater etc. Sa nu far det vara slut med alla konstigheter och jag ska lara mig sjalv att ata nyttigt vilket jag ju faktiskt tycker om. Gor jag det sa kommer jag anda inte komma upp i sa manga kalorier och borde darfor ga ned i vikt varje vecka! Sa idag har jag inhandlat en massa frukt, gronsaker, fullkornsbrod och quorn bland annat! Sa en halsosam diet, mycket vatten och traning 3 ggr i veckan blir det fran och med imorgon och sa far vi se hur det gar, tanker bara vaga mig en gang i veckan sa ni far veta nasta mandag hur det har gatt :)


Hej da helgen!

Idag blev det annu en sovmorgon, sedan gjorde jag frukost till Luke och mig och kollade pa Sex and the City avsnitt som vanligt :) Efter det sa blev det lite traning och food shopping pa Tesco infor veckan. Efter det sa pratade jag med mamma <3 och at sondagsmiddag hemma hos Lukes foraldrar. Nu ar vi hemma igen och slappar framfor teven. Ska fixa allt infor praktiken imorgon strax: mat, uniform, packa vaskan etc. Ser INTE fram emot att vakna upp till mitt mobilalarm klockan 06:20!!! Sedan har har jag ett 12 timmars pass framfor mig efter att jag kort till sjukhuset!!! Kanns oftast jobbigt sa har innan men man kommer in i det ganska sa snabbt, jobbar dessutom bara tva dagar denna vecka!

Babydoll

TFNC Beaded Empire Line Babydoll Dress

 

ASOS Chiffon Baby Doll Dress

TFNC Bandeau Lace Prom Dress

Lipsy Scallop Beaded Babydoll Dress


Lordagskvall

Hej bloggen! Harligt med lordag och helg! Idag har jag tagit sovmorgon, stadat och tvattat! Luke lagade jattegod middag och sa kollade vi pa Take Me Out (Dagens Man i Sverige) haha ar sa himla roligt tycker jag! Nu tankte jag lasa lite bloggar, lyssna pa musik pa Spotify och sedan blir det Sex and the City avsnitt pa laptopen! Men forst lite tips fran asos om ni tycker om sota klanningar som jag :) Hoppas ni har en mysig kvall!


Antligen fredag!

Idag var sista dagen i skolan, nu ar det praktik i 3 veckor som galler! Tranade nar jag kom hem, kandes redan battre denna andra gangen da jag gjorde yoga stretchen efterat sa forhoppningsvis kan jag bli lite vig igen sa som jag brukade vara nar jag holl pa med dans och cheerleading for manga ar sedan :)

Lagade jattegod middag, thai curry med rakor och till det ris och naan brod. Ska bara ta det lugnt ikvall och kolla pa nagon film om ett litet tag! Antligen fredag och helg!!!


Myskvall

Har varit fullt upp idag med en valdigt intressant forelasning i skolan, har aldrig kannt en dag ga sa snabbt maste jag saga! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan pa med mysklader och hem till Elin pa tjejkvall <3
Ha en trevlig kvall sa hors vi imorgon!

Dumbells

Dessa kopte jag fran Argos och testade igar nar jag tranade!


Late lunch

Hummus med toast! Efter det en liten Breakaway chocholate bar!


Varen 2010

Kanner mig valdigt inspirerad infor denna var efter att ha kikat in pa asos! Toppar, tunikor och klanningar i vitt och pastellfarger tycker jag om!!!

ASOS Frill Sleeve Fitted Waist Dress

ASOS Jersey Vest Empire Dress

ASOS Basic Fairtrade Cotton Drape Short Sleeve Scoop Top


Trottis

Ahh idag har jag varit sa himla trott, ska bli sa mysigt att gosa ned mig i sangen snart och SOVA! Underbart :) Idag efter uni sa gick jag pa powerwalk och hamtade mina stovlar hos skomakaren, sedan tranade jag armar med min dvd, lagade middag och nu sitter jag har och laser bloggar och ska kika pa The Hills strax! Det har gatt bra idag med dieten, liiite over 1100 kalorier tror jag men tankte att det gar bra eftersom jag tranat idag:

Frukost: Smoothie och en english muffin med jordnotssmor och lite sylt.

Snack: Varm choklad gjord pa lattmjolk.

Lunch: Gardagens middag, pasta med svampsas. Ett paket Squares.

Middag: Sallad med bacon, feta och zuccini.

Drycker: Vatten, varmt citronvatten, te och cola light.


Fragor och svar

Jag hittade den här listan hos Cosmo! För fler listor besök cosmopolitan.se!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att se vackra Avatar pa bio.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov djupt!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt har framfor datan och laste bloggar.

Det sista du sa högt: Nagot till Luke men kommer inte ihag vad.

Det senaste någon sa till dig: Luke som berattade att han nu tagit sin sista snus!

Vad har du druckit idag: Vatten, varmt citronvatten, gront te, cola light.

Vad var det senaste du åt: En chokladmousse efter middagen.

Vad var det senaste du köpte: Mat pa Tescos.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brunt tra.

Vad är det för väder hos dig nu: Det ar morkt och mulet tror jag, inte sa kallt dock.

Godaste glassmaken: Ben & Jerry's Cookie Dough eller nagot med choklad och notter.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!

Sover du tungt: Ja!

Drömmer du mardrömmar: Ja usch, ibland.

Trivs du med ditt jobb: Trivs valdigt bra med att vara heltidsstuderande men langtar tills jag ar klar!

Favoritklädsel: Leggings och en fin topp/tunika till.

Favoritlåt just nu: Replay med Iyaz ar en av dem.

Vad ser du om du tittar till höger: En vagg!

Vad gör dig glad just nu: Min alskade fastman!

Vad ska du göra härnäst: Borsta tanderna och sedan sova!

Höger eller vänsterhänt: Hoger.

Humör just nu: Trott.

Favoritgodis: Choklad, helst Marabou helnot eller Daim.

Kläder just nu: Gra mysbyxor fran Primark och randig troja i svart och vitt fran H&M.

Sommarplaner: Praktik hela sommaren :(

Hur många kuddar sover du med: 1.

Spelar du något instrument: Spelade keyboard och fiol nar jag var yngre men inte nu langre tyvarr.

Morgon eller nattmänniska: Hmm... Brukar vara trott bade pa morgonen och kvallen haha sa jag vet faktiskt inte!

Vad är viktigast för dig: Att vara glad, lycklig och frisk och att mina nara och kara ar detsamma!

Är du kittlig: Ja jatte! Speciellt under fotterna.

Snarkar du: Luke sager det men det tvivlar jag pa haha!

Stjärntecken: Krafta.

Äckligaste insekten: Hmm, kackerlacka?

Längtar du mest efter just nu: Min familj och mina vanner hemma och att Luke och jag ska flytta hem till Sverige!


Forsta dagen avklarad

Det har gatt bra idag med bara 1100 kalorier, kanner mig lite trott och har lite ont i huvudet men det tror jag kan vara vanligt. Har inte gjort sa mycket idag sa har inte kannt mig sa hungrig, vi far se hur det gar imorgon i skolan! Detta blev dagens meny i alla fall:

Frukost: Smoothie och en rostad fullkornsskiva med lite smor och ost.

Lunch: Tomat och mozzarella sallad.

Middag: Fullornspasta med en svampsas gjord pa champinjoner, latt creme fraiche, vitlok, salt och peppar.

Snack: En liten choklad mousse.

Drycker: Massa vatten, varmt citronvatten, gront te och cola light.


Ny vecka

Mandag och en nya vecka har borjat vilket innebar nya tag med dieten for mig! Forra veckan blev ett totalt misslyckande men nu kor jag vidare utan LCHF och raknar kalorier istallet. Var inne pa weightlossresources.co.uk som ar en jattebra sida med en massa information. Enligt deras utrakning pa min information sa ska jag bara ata 1100 kalorier om dagen, det verkar valdigt lite tycker jag men ska testa i 14 dagar har jag tankt och se hur det gar. Ska se till att dricka mycket i form av vatten, te (vanligt och gront), varmt citronvatten och lite cola light om jag vill ha det samt trana 3 ganger i veckan.

Nu ska jag plocka upp lite har hemma, gora mig iordning och bege mig ut for att leta efter en skomakare som kan fixa mina stovlar. Ska aven handla lite mat och senare blir det traning och lite plugg infor uni imorgon. Vi hors lite senare!


Luke's mustasch

Luke har precis rakat av sig sitt skagg men har lamnat kvar en stor mustasch som han vet att jag HATAR! Han ser ut som Freddie Mercury fast med rott har! Nu har han gatt och lagt sig och sager att han tanker behalla den, jag hoppas att han skojar!!!



Update!!! Luke har nu rakat av sig mustaschen och vill att jag ska forklara att han sjalvklart skamtade och att han aldrig skulle visa sig ute med den haha!


Avatar 3D

Idag blev det en till sovmorgon, frukost framfor Sex and the City, pratade i telefon med fina mammi och sa gick vi pa bio och sag den omtalade Avatar 3D! Vad fantastiskt vacker den var! Efter bion sa gick vi ut och at pa en av mina favorit restauranger har i London, Chimichangas. Vi var tre stycken par, blev en jattetrevlig sondags eftermiddag :)


I ♥ Bridget Jones

Igar kvall somnade Luke klockan 9 (!!!) sa jag myste for mig sjalv i soffan framfor Bridget Jones, gud vad jag alskar dem filmerna :) Onskar att dem kunde skynda pa med en tredje!!!


Lordag

Blev en jattemysig kvall igar med supergod mat och tjejsnack :) Idag har jag tagit sovmorgon, tvattat, stadat lagenheten och tranat med min fitness dvd! Nu lagar Luke middag till oss och en tv-kvall har hemma ar inplanerad! Ska strax kila ivag till Tesco och kopa lite snacks, ha en underbar lordagskvall!


Girls night in

Idag nar jag kom hem fran uni hade jag tankt trana och fixa en massa annat men istallet hamnade jag i soffan och kollade pa 5 (!!!) avsnitt av Sex and the City, jag ar helt addicted nu, det ar ju sa bra! Nu ska jag ivag pa tjejkvall hemma hos en av mina vanner, det blir indiskt mums! Vi hors imorgon!


I give up!

Skrev visst onsdagen som rubrik pa forra inlagget fast jag saklart menade igar, torsdag! :) LCHF fungerar inte bra for mig den har veckan, trodde verkligen att det skulle fungera fint men det kanske inte ar nagot for mig... I mandags gick det jattebra, tisdags var tjejkvall sa da gick det mindre bra, onsdag blev ocksa okej men igar och idag har det gatt mindre bra kan man saga! Jag som var sa installd pa att det skulle fungera men jag saknar kolhydrater alldeles for mycket, dessutom ar det nastan alltid nagot man maste laga till och det ar dyrt att handla alla ravaror! Sa nu blir det till att rakna kalorier istallet igen. Tankte forsoka 14 dagar med 1200 kalorier och sedan ga upp till 1500 och se hur det gar. Pa mandag borjar jag med 1200 kalori planen. Ska forsoka ata mycket frukt och gront, dricka mycket vatten och trana 3 ganger i veckan sa ska det nog ga fint :)


Onsdagen

Igar bloggade jag ingenting, forlat! Var i alla fall i skolan tills klockan 1 cirka och sa fikade jag med Elin och Tess pa eftermiddagen, mysigt! Lagade middag till mig och Luke pa kvallen och tog det lugnt bara, skont! Har varit sa himla trott den har veckan, jobbigt att komma tillbaka till vardagens rutiner efter att ha varit ledig en lang tid...

Davina Fit dvd

Det var denna fitness dvd som jag kopte idag:



Davina McCall ar ju en kand programledare har i England och har gett ut flera fitness dvds tidigare sa jag tankte att det borde vara ett bra val. Denna dvd ar uppdelad i 4 olika 30 minuters work outs som man kan kombinera som man sjalv vill. Ett aerobic pass, ett boxnings pass, traning for armar och traning for ben/rumpa. Sedan lagger dem aven in lite ovningar for magmusklerna ocksa och ett yoga stretch avsnitt finns aven med.

Idag sa testade jag forst aerobic passet och sedan tranade jag armarna efter det. Fick anvanda konservburkar eftersom jag inte kopt hantlar an haha. Det var riktigt roligt tyckte jag och kandes precis som att vara pa gymmet aven fast jag befann mig i vardagsrummet framfor teven! Det negativa ar att vi har sa litet hemma hos oss sa det finns inte sa mycket plats att trana pa men det far ga bra anda. Bland det positiva ar ju att om man ibland kan vara lite lat som jag sa ar ju det enda man behover gora att hoppa i traningskladerna och satta igang, utan att ens lamna lagenheten! Nar det borjar bli lite varmare ute kommer jag nog fortsatta med powerwalks och anvanda det som uppvarmning/cardio och sedan gora armar eller ben/rumpa nar jag kommer hem, perfekt! 3 ganger i veckan rekommenderar Davina for bast resultat sa det ska jag satsa pa!


Kvallen igar och dagen idag!

Hade det valdigt trevligt med tjejkvall har igar, blev lite for mycket kolhydrater for min del bara med lite pizza och muffin. Men, men nya tag idag med LCHF brod till frukost som jag bakade igar eftermiddag och sallad med bacon och kyckling samt brie ost till lunch. Det ar allt idag hittills plus te och citronvatten men kanner mig valdigt nojd just nu. Tankte gora en quorn rora till middag ikvall med ost och broccoli till det!

Snokaos i London idag, var alldeles vitt nar jag drog upp rullgardinen imorse och morgon nyheterna berattade om forseningar overallt! Trots detta sa gick det jattebra for mig att ta mig till skolan och tillbaka hem. Under dagen sa funderade jag pa att kopa mig en tranings dvd som jag kan anvanda hemma, kanns ju inte sa lockande att ga pa powerwalk i kylan och snoblasket direkt. Pa vagen hem kilade jag in pa Tesco och slog till pa en! Ska strax byta om till traningsklader och testa den, ska bli spannande. Berattar hur det gick senare!

Plugg och powerwalk

Dagens planer ar att strax kila ivag till affaren och senare ga pa en powerwalk, var lange sedan nu sa jag hoppas att det kommer ga bra :) Imorgon borjar uni sa ska ga igenom lite plugg ocksa hoppas jag. Ikvall blir det fika med vanner har hemma hos mig!

Bacon och feta sallad

Denna sallad gjorde jag till lunch igar, blev riktigt gott och mattande:



2 skivor stekt bacon som jag klippte upp.

Feta ost i kuber.

Salladsblad.

Tomat.

Lite olivolja, salt och peppar.

Frukost

Idag blev det soya youghurt med paranotter, hallon och linfron till frukost. Till det en kopp te!


Dagens meny

Ahh blev helt slut efter stadningen, tog evigheter kandes det som! Men nu ar allt julpynt borta, resvaskan uppackad och lagenheten ren och fin! Forsta dagen pa dieten har gatt bra idag tycker jag, har inte kannt mig speciellt hungrig eller sugen trots att Luke atit bade pommes frites och choklad framfor mig :) Till lunch blev det sallad med fetaost, bacon och tomat. Middag kycklingkebab utan brod med en massa sallad och vitlokssas. Efter stadningen var avklarad sa at jag lite hallon med hackade paranotter och vispgradde, mums! Sa jag ar matt och belaten efter denna dag, vi far se om det funkar! Nu ska jag ga och sova, vi hors imorgon!


Busy day!

Somnade tidigt igar kvall och gick upp vid 9 efter 10 timmars somn, nu kanner jag mig utvilad och redo for allt jag maste gora idag. Idag borjar min LCHF diet sa at en ostomelett till frukost med en smorklick, var riktigt gott! Ska strax ivag och handla mat och efter det ska jag packa upp resvaskan, plocka bort allt julpynt i lagenheten och stada! I eftermiddag ska jag skjutsa Luke till hans college i St Albans och sedan blir det nog en lugn kvall. Vi ska ga och se Avatar pa bio i veckan men tror att det blir imorgon kvall kanske. Vi hors lite senare!


Back in London

Imorse ringde vackarklockan redan halv 6, har varit trott hela dagen efter inte manga timmars somn men resan tillbaka till London gick valdigt smidigt tycker jag. Somnade till lite pa planet ocksa. Efter en fika hemma hos Luke's foraldrar sa akte vi hem till oss och har bara tagit det lugnt hela dagen, lamnar all packning och resten tills imorgon :) Nu sitter jag i soffan med en filt och kikar pa brittiska So You Think You Can Dance. Imorgon borjar dieten sa har atit en massa gott idag, bland annat kanelbulle och toast med jordnotssmor. Lika bra att ladda upp nu nar det inte blir nagra mer kolhydrater :) Kanner pa mig att jag kommer somna har framfor teven snart, senare blir det nog bara middag och en tidig kvall. Saknar Sverige, min familj och vanner redan, alltid sa trakigt att aka tillbaka men mysigt att vara hemma i varan lagenhet i alla fall. Vi hors imorgon nar jag ar utvilad forhoppningsvis, puss pa er!


Sista dagen hemma...

Imorgon bitti ar det dags att aka tillbaka till London. Har verkligen haft en underbar jul hemma, har varit ledig i nastan fyra veckor nu. Men pa tisdag borjar uni och vardagen i London igen. Kanns som vanligt jattetrakigt att aka tillbaka men det ar ju faktiskt bara 11 veckor kvar tills jag ar tillbaka hemma igen sa far hoppas att det gar snabbt :) Dessutom ar det bara ungefar 18 manader kvar tills Luke och jag flyttar till Sverige sa det ar verkligen nagot att se fram emot!

Idag har mamma och jag halsat pa forst hos Rickard och efter det hos mormor och morfar. Packade klart for en liten stund sedan sa nu ar allt klart infor imorgon bitti, maste aka harifran redan klockan 6 pa morgonen! Nu har jag last mina favoritbloggar och tagit ett glas vitt vin med nagra choklad praliner fran Paradis asken har i vardagsrummet. Det fick bli forratten for nu ar det strax dags for flaskfilegryta med ris till middag! Senare blir det kanske en film, sag att A Beautiful Mind visas ikvall pa tv. Ha en jattemysig kvall sa hors vi i London!

Spotify, middag och Let's Dance!

Idag har blivit annu en lugn dag: sovmorgon, lang frukost och sedan fixade jag lite har hemma bara. Borde egentligen ha pluggat hela dagen men fastnade framfor teven istallet. Jag som slapat med mig en massa parmar hem men far ta tag i det nasta vecka istallet :) Handlade middag med mamma och sedan lyssnade jag pa musik pa Spotify, Rickard fixade det till mig. Ar ju hur bra som helst, kommer nog anvandas mycket :)

Dags att ata middag nu, det blir lovbiff med ugnsrostade gronsaker/potatis, vitlokssmor, svampsas och baguette med vitloksost, mums! Lite vin till det ocksa! Senare blir det Let's Dance! Jattekul att se den svenska versionen! Hoppas ni har en mysig kvall!


Nytt ar och nya tag!

Gud vad jag ater nar jag ar hemma, ata och sova ar mina favorit sysselsattningar just nu kanns det som! Aven fast det ar gott sa kanner jag anda att det ska bli skont att fortsatta med viktnedgangen nar jag kommer tillbaka fran min holiday. Jag har fortfarande en lang vag kvar att ga innan jag ar nojd och nu SKA jag klara det :-) - 13 kg ar hur bra som helst och jag ar verkligen glad och stolt over det men nu kommer jag ha gatt upp en del under julen och det ar fortfarande manga kilon kvar tills jag vager det jag vill. Jag vet att man inte ska fastna vid en siffra pa vagen utan tanka mer pa nar man kanner sig nojd med sin kropp sa det ska jag sjalvklart komma ihag.

Har lagt upp en liten plan som jag tanker satta i verket nar jag ar tillbaka. Har last en bok om Low Carb High Fat (LCHF) har hemma och jag tror verkligen pa den metoden aven fast jag vet att det inte ar nagot som jag kommer vilja folja for resten av livet. Jag alskar kolhydrater och sota saker sa det kanske ar det som ar mitt egentliga problem. Tror i alla fall att det kommer funka for att ga ned dem kilon jag vill ha bort och sedan far jag testa hur mycket kolhydrater jag kan ata utan att ga upp i vikt igen. LCHF tillater ingen frukt egentligen men jag tanker testa med lite frukt i alla fall och se hur det funkar. Utover detta sa ska jag verkligen forsoka att dricka mycket vatten, minst 1.5 liter om dagen. Detta tror jag verkligen gor skillnad och ar bra for hela kroppen, hy och har. Sedan ska jag fortsatta med mina powerwalks, ska verkligen dock vara strang och se till att jag gar 3 ganger i veckan. Tankte aven borja trana lite hemma efter varje powerwalk genom ovningar for armar, mage, ben och rumpa! Ska forsoka ga ned det jag vill tills nasta gang jag aker hem till Sverige vilket ger mig 11 veckor. Men eftersom detta inte ar sa lang tid sa ar det ju bara att fortsatta efter det ocksa saklart. Men det ar bra att ha ett mal i alla fall tycker jag och det viktigaste tror jag ar for mig att komma in i en rutin och en livsstil som jag verkligen kan trivas med!


Sno i massor!

Det har snoat hela dagen idag, verkar som att den har vintern ar har for att stanna! Idag har jag traffat finaste Sara och nu ar det dags for pappas curry till middag!


Det ar kallt!

Idag har det varit svinkallt heeela dagen, just nu har det sjunkit till -17! Gick inte upp forran halv 1 idag, jattelat jag vet :-) Sedan har vi bara handlat mat idag och inte sa mycket mer. Pappa eldar i varan spis har sa att det blir varmt och mysigt. Ska ta en dusch och tvatta haret och sedan hjalpa mamma att fixa tacos till middag. Mormor, morfar, Rickard och Matilda kommer hit. Ha en mysig kvall, puss!


Mysig dag i stan

Har shoppat och fikat med sota Emelie inne i Stockholm idag, valdigt mysigt! Vi mottes upp efter att jag vinkat av Luke vid flygbussarna. Kopte en sot sommarklanning (jag vet, lite tidigt an) for det jag hade kvar pa presentkortet pa Gina Tricot och en vit tunika fran Vero Moda. Alskar att shoppa hemma i Sverige!!! Nar jag kollar efter klader sa ar jag alltid mer dragen till fina, somriga plagg aven fast vi ar mitt i vintern men antar att det ar for att jag alltid langtar till varen och sommaren! Nu ar jag hungrig igen sa ska bli gott med pasta snart som mamma haller pa att fixa!

Sunday

Det blev en handelserik kvall igar da min lillebror ringde under middagen och sade att han skurit sig i handen stackarn! Ingen forbandslada i nya lagenheten sa vi fick rycka ut med hjalp! Jag var den enda som inte drack sa fick kora automat bil i snon hem till honom med mamma och Camilla, min morbrors fru. Det var inte sa djupt som tur var sa rackte med att gora rent och plastra om! Sedan akte vi tillbaka och senare pa kvallen fick jag kora pappas lilla van hem till oss sa det var en spannande kvall :-) Fick dessutom varldens godaste mat igar kvall, flaskfile med gronsaker, klyftpotatis, olivolja och flingsalt. Var fantastiskt gott!

Idag efter sovmorgon sa fikade vi hemma hos Sara och Michael. Sedan gick vi darifran hem till min lillebror och hans flickvan som fick hem tva kattungar idag, ahhhh dem var sa sota! Nu pa kvallen har Luke packat, han aker tillbaka till London imorgon :-( Nu ar det filmkvall har och mammi har precis gjort te till oss :-)

Sa har fint far Luke och jag bo i ett nyrenoverat sovrum nar vi ar hemma:




Myslordag

Idag blev det sovmorgon som vanligt sa har pa semestern, sedan promenad med mamma i snon och kylan. Nu ska vi snart ivag pa middag! Hoppas ni har en harlig lordag, vi hors imorgon. Puss!



Alskar min mysiga kofta som jag hittade pa rea pa H&M!

Gott nytt ar!

Nyarsdagen borjade med sovmorgon till klockan halv ett! Men somnade inte forran fyra sa det behovdes. Pa eftermiddagen blev det fika hemma hos fina Denise och Dan. Sedan at vi pappas oxfile till middag och nu sitter vi har framfor teven och Mr Bean! Har kommer lite bilder fran igar kvall:



Jag vispar gradde till kladdkakan.

Mina alsklingar Sara och Luke.





Luke och jag.





Puss pa tolvslaget.


RSS 2.0