Hej da bloggen

Igar laste jag i en av mina favoritbloggar att hon funderade pa att sluta blogga eftersom det ar sa skont att bara vara utan att behova tanka pa att skriva. Det fick mig att tanka lite for ibland tycker jag att det kanns lite jobbigt med bloggen, inte for att den ar sa stor eller sa men i alla fall. Alskar att lasa andras bloggar men kanner att min inte riktigt ar sa rolig eller sa som jag skulle vilja ha den sa tror jag tar en liten bloggpaus nu. Kanske borjar uppdatera igen men antagligen inte. Har i alla fall testat pa att blogga i nastan ett ar nu och det har varit roligt tycker jag! Inte nagot for mig dock kanske. Har saa himla mycket att tanka pa nu i sommar med allt som maste goras klart i skolan, jobb som ska sokas etc. I host har allt forhoppningsvis lugnat ned sig och nasta ar flyttar vi hem till Sverige, antligen! Da borjar ett helt nytt liv for Luke och mig och kanske kommer jag da ha mer inspiration att blogga pa nytt. Kanner mig valdigt hoppfull infor framtiden, langtar sa mycket efter att fa flytta hem och nar vi har ordnat med jobb, boende etc. att borja planera infor varat brollop :) Bade Luke och jag langtar efter att skaffa barn ocksa men det blir nog inte an pa ett par ar.

Tack for att ni har last min blogg, vet att det ar mest mina nara vanner sa vi kommer ju vara fullt uppdaterade om vad som hander i varandras liv i alla fall! Tusen pussar och kramar och tack igen <3

Long day!

Efter en lang dag pa praktiken sa ar jag nu hemma i soffan framfor laptopen och USA-Ghana matchen som strax ar slut, spannande! Luke lagade kyckling wraps till middag, mums! Ett glas vitt vin till det blev det ocksa. Imorgon fick jag erbjudande om att folja med pa London Fashion Week, ahh hade sa garna velat det! Hade varit fantastiskt kul! Men praktiken maste ta forsta plats nu sa jag tackade nej :( Nu vann Ghana, vad roligt!

Ska diska upp strax och sedan blir det sangen, sov sa daligt inatt sa hoppas jag far en god natts somn nu! Sov sa gott!


Glad Midsommar!

Glad Midsommar till er, hoppas att ni far en underbar afton! Onskar sa att jag var hemma i Sverige med en krans i haret med sill och nubbe! Men det far bli nasta ar forhoppningsvis :) Har i London blir det inte mycket till firande for min del. Vi brukar aka till Hyde Park dar alla svenskar samlas for att fira men det ar imorgon da jag jobbar lang dag :( Har inte handlat hem nagot fran Ikea heller, angrar det nu da det hade varit riktigt gott med lite traditionell midsommar mat!

Har ar det fint vader i alla fall, har en massa skolarbete att ta itu med sa maste satta igang idag. Ska ivag till banken och Tesco en snabbis senare ocksa. Blir nog aven en powerwalk och ska laga middag till Luke och mig ocksa. Sedan blir det jobb hela helgen :(

Ha en helt underbar midsommar nu mina vanner och fira lite for mig med ;)



Midsommarfirande i Hyde Park  2008.


Storst av allt ar karleken Viktoria!

Vet att jag ar sist ut av hela Sveriges befolkning att titta pa det kungliga brollopet men nu har jag gjort det i alla fall pa Svt play och oj sa vackert det var! Korsangen i kyrkan var sa maktigt och brudparet sa vackra tillsammans. Bast var Prins Daniels tal, mina tarar bara rann! Sa nu har dem antligen fatt varandra Kronprinsessan Viktora och Prins Daniel och jag hoppas att dem lever lyckliga i alla sina dagar <3

Pub night out!

Det blev sent inatt sa har stannat i sangen hela dagen hittills :) Atit frukost med min laptop i knat! Nu har jag hundra saker att gora sa dags att ta mig upp strax. Maste stada, tvatta, trana etc etc! Har ar tva bilder fran igar:



Jag och Tess.



Tess och Elin ar fina med sina rosor <3

Fotboll!

Kunde inte ta mig upp fran sangen imorse, ar fortfarande sa himla trott efter att ha jobbat natt i tva veckor tror jag. Nu har jag atit en stor frukost i alla fall och ska strax gora mig iordning och aka ivag till puben for fotbolls VM med Elin :) Hoppas ni far en underbar onsdag!


Varmast hittills!

Idag har det varit sa himla varmt och skont har i London! Storhandlade pa fomiddagen och sedan traffade jag Elin som ar och halsar pa i London. Vi solade i en park ett tag forst, sedan Brent Cross efter det dar vi at lunch och shoppade lite. Kopte ett par kortare leggings och en sot klanning fran Zara. Sag den i Sverige men da var den slutsald sa det var ju bra att den fanns har istallet :) Efter Brent Cross motte vi upp Tess hemma hos mig och akte till Alexandra Palace, kopte med oss sushi och lite annat och hade picknick medan vi sag pa den fina utsikten. En toppendag och kvall! Nu ska jag titta pa senaste The Hills avsnittet och sedan sova, hors imorgon!

Helt slut!

Hej bloggen, har haft fullt upp med praktiken sa har inte skrivit pa ett tag nu. Ar saa himla glad att nattskiften antligen ar over for den har gangen. Ar helt slut efter bara nagra timmars somn under dagen, jobbar lang dag imorgon sa maste sova ordentligt inatt. Det blir nog inga problem tror jag, ska strax krypa till kojs :) Har haft nagra tuffa natter pa praktiken och det kanns sa laskigt att om bara nagra manader ska jag jobba helt sjalvstandigt utan nagon vid min sida. Men med erfarenhet vaxer sjalvfortroendet och jag hoppas att jag kommer utvecklas till en riktigt bra barnmorska med aren.

Idag ar det Fars Dag har i England sa vi har varit hemma hos Lukes foraldrar och gratulerat. Vi kopte med oss Nandos till middag, har inte atit det pa evigheter. Var himlans gott! Cheesecake till efterratt, imorgon blir det ordentliga tag med dieten igen. Jag far skylla pa nattskiften den har gangen ;)

Gud vad roligt det ar med det kungliga brollopet hemma i Sverige, har inte hunnit se sa mycket bilder an men det lilla jag sett sag helt fantastiskt vackert ut. Ska uppdatera mig i veckan!

Hoppas att ni har haft en underbar helg, sov sa gott!


Filmmys

Klockan ar snart halv ett och ska forsoka halla mig uppe sa lange som mojligt inatt. Ska gora mig en bagel strax och tankte kolla pa nagon bra film, det lutar mot The Notebook. Den ar sa himla fin och var lange sedan jag sag den nu... Ahh nu ar Glee pa teve sag jag, foljer inte det men vill borja. Tycker det verkar jattekul!

Beach 2010

Nu ar sommaren har och da hade jag tankt vara vid min malvikt, det har inte hant tyvarr men ar anda jattestolt for det jag faktiskt har gatt ned och inte gatt upp igen. Blir lite arg pa mig sjalv eftersom jag alltid satter mal som jag inte lyckas halla men samtidigt ar det bra att det gar langsamt eftersom vikten stabiliseras battre da. Aker hem i september nasta gang och da ska jag banne mig vara nojd med min vikt! Har redan gatt ned 12 kilo och vill ga ned lika mycket till sa nu ar det dags att ta tag i detta! Det som funkar bast for mig och det jag alltid kommer tillbaka till ar att rakna kalorier sa det ar det jag kommer fortsatta med, ungefar 1300 per dag kombinerat med traning 4 ganger i veckan ska jag forsoka satsa pa. 12 kilo pa 11 veckor innebar detta, tufft men det ar nu eller aldrig ;-)

Torsdag

Fortfarande jattetrott, nastan sa att jag langtar efter att fa jobba dem langa dagarna och inte natter! Var verkligen helt slut igar! Piggnade till efter frukosten och tvattade en massa hemma, fikade hemma hos Tess och tranade med min dvd pa kvallen. Har sa jakla ont i hela kroppen idag, speciellt ben och rumpa! Sov 12 timmar inatt sa nu kanner jag mig lite battre i alla fall, at jattegod frukost med youghurt, bar och cashewnotter. Ska strax stada lagenheten, det behovs verkligen och senare blir det en powerwalk. Ikvall maste jag stanna upp sent igen, lanade en massa bra dvd filmer fran Tess igar sa tankte kolla pa en eller flera ikvall. Vi hors lite senare!

Trottis

Usch vad jobbigt det ar att jobba natt :( Blir riktigt trott nar hela dygnet vands upp och ned. Kanns inte som att min kropp vet varken nar den vill ata eller sova haha. Bara tva natter kvar nu i alla fall, fredag och lordag. Gick pa en powerwalk tidigare och har precis atit kebab till middag. Ska upp tidigt imorgon for att skjutsa Luke till hans nya jobb som startar imorgon sa det blir en tidig kvall for mig. Hoppas att ni mar bra, sov sa gott!

Wedding photos

Ahh vad fint brollopet var igar! Ceremonin var valdigt vacker, brudparet var sa lyckliga att det var alldeles rorande aven fast jag aldrig traffat dem forrut. Maten var fantastiskt god: getost med tillbehor till forratt, lamm till huvudratt, cheesecake med sorbet (saa god) till efterratt, sedan kaffe/te och petit four och sa senare en mini buffe och brollopstarta pa det! Min klanning var redan supertight innan brollopet och holl pa att spricka under kvallens gang! Det var verkligen en underbar dag och ar full av inspiration nu till Lukes och mitt brollop. Vill gifta mig sa snart som mojligt men vet att det inte blir av an pa ett par ar men dromma kan man ju gora...

Hotellet var helt fantastiskt aven det, valdigt god frukost imorse ocksa! Ar jattetrott nu efter en sen natt sa skulle sa garna vilja ha en tidig kvall. Dessvarre ar det dags for nattskift imorgon igen sa maste halla mig uppe. Tankte vila/sova ett litet tag i alla fall kanske och sedan ta mig upp igen :( En film blir det nog tror jag! Har kommer lite bilder fran gardagen:












Blondie!

Det gick helt okej att jobba natt, hade jattemycket att gora sa timmarna bara gick liksom. Dem har borjat med ett nytt notes system pa praktiken och det ar saa jobbigt att lara sig men det kommer val med tiden hoppas jag. Tva forlossningar blev det, spannande! Somnade utan problem i nagra timmar imorse och sedan var det dags for frisorbesok. Blev jattenojd med slingor och klippning. Tva ljusblonda och en morkare lade hon i och sa lite uppklippt framtill och snedlugg :) Visar bild i helgen! Vill spara ut mitt har riktigt langt nu sa det blev bara etapper framtill och inte baktill. Somnade om nar jag kom hem nagra timmar. Imorgon ar det dags for brollop, ska bli riktigt roligt och mysigt att sova pa fint hotell en natt ocksa :) Tar med mig kameran sa visar bilder nar vi ar tillbaka. Min outfit ar som sagt klar i alla fall sa imorgon bitti behover jag packa och fixa naglar etc. Ska utforska min nya mobil ett litet tag nu och sedan ska jag sova igen for tredje gangen idag hihi. Hoppas ni far en underbar helg <3


Night shift

Sov till klockan tva ungefar sa forhoppningsvis ska det racka nu infor ikvall och inatt. Glomde ta ut mina linser inatt, typiskt! Men ogonen kanns helt okej sa satter in dem igen senare tror jag. Ska stada upp lite har hemma, tvatta och kila till affaren. Tankte laga pasta med kyckling, pesto och pinjenotter till middag senare, mums! Ska slinga och klippa mig imorgon eftermiddag sa far bara sova nagra timmar imorgon innan det ar dags att ga till frisoren, jag lar ju somna nar jag far haret tvattat hihi. Men vi hors imorgon efter det, hoppas att ni mar bra och far en fin torsdagskvall!


03:39

Jag har uppesittarkvall har for mig sjalv! Slumrade till en halvtimme runt tva tiden men nu kanner jag mig ganska sa pigg faktiskt. Maste forbereda mig infor att jobba natt imorgon sa tankte stanna uppe sent ikvall sa att jag kan sova lange imorgon. Lukes alarm gar av vid fem sa tankte ga och lagga mig da, bara en och en halv timme kvar.

Sprang runt som en galning i Brent Cross och letade skor i flera timmar, kom inte hem forran lite innan sju. Det var ju helt omojligt att hitta ett par svarta, enkla peeptoes med lagom hog klack. Sa det fick bli ett par fran New Look utan oppen ta men dem ar fina och bekvama sa det far duga. Hittade en enkel, liten vaska pa H&M ocksa sa nu ar min outfit klar infor lordag. Kopte aven en jattesot kjol inne pa Zara. SATC2 var ju jatterolig tycker jag, inte lika bra som ettan men helt klart sevard och kommer absolut kopa den pa dvd ocksa. Ska underhalla mig med lite blogglasning nu, langtar efter att fa sova!


Ny mobil

Jag har haft samma mobilnummer och pay as you go med Virgin sedan min forsta manad i England 2004. Virgin ar inte sa billigt och har funderat pa att byta till contract istallet men nar jag kom hem fran Sverige sa hade jag fatt en liten overraskning fran Virgin sa nu tycker jag lite mer om dem :) Tydligen har jag samlat poang under flera ar och har nu sa manga att jag kunde bestalla en ny mobil! Det passade ju perfekt for har velat ha en ny ratt lange. Min lila Sony Ericsson har hangt med ett tag nu och har funkat fint men ar trott pa fargen och dessutom har den marken overallt fran att jag tappat den :( Sa nu hade jag £70 i rewards och kunde bestalla en sprillans ny Samsung Tocco Lite for endast £25 med delivery. Det var inte daligt tycker jag, den kommer imorgon sa ser fram emot det :)

Har ar min nya mobil, snygg i svart och med touch screen:


Shopping och bio

Vaknade runt 9 imorse vilket jag trodde jag skulle gora efter ungefar nio timmars somn, alskar ju att sova ;) Har atit frukost och suttit framfor laptopen hela formiddagen med forsta Sex and the City filmen pa i bakgrunden. Ikvall ar det namligen antligen dags att se film nummer tva och nu ar jag fullt uppdaterad pa vad som hande i ettan :) Har langtat sa mycket efter att se den, vet att den fatt en hel del dalig kritik men jag tror att jag kommer tycka om den, kanske inte lika mycket som ettan dock.

Ska strax gora mig i ordning och aka till Brent Cross, maste kopa ett par klackar till lordagens brollop. Eftersom min klanning ar ganska sa sot med blommor i tyget och rosett i midjan vill jag ha ett par enkla, svarta klackar. Garna med peep toe. En matchande vaska maste ocksa inhandlas!

Senare blir det en powerwalk tror jag, Luke ska laga middag och sa bio med Tess ikvall!


Tillbaka till vardagen

Hej bloggen, hann inte skriva nagot igar alls. Hade jattemycket att sta i hela dagen! Pa kvallen akte Luke och jag till Brent Cross for att kika pa forlovningsringar till Luke. Han vill garna ha en aven fast det bara ar tjejen som far en i England. Men han tycker det ar fint och speciellt och aven fast det bara var jag som fick en ring nar vi forlovade oss sa tankte vi kopa en till Luke med senare. Men utbudet ar otroligt daligt, finns ingenting! Plus att folk verkar tycka att det ar helt knappt att en kille ska ha en ring ocksa. Detta blir jag lite irriterad pa, varfor tycker dem att det ar sa konstigt? Man ar ju tva som forlovar sig, det ar ju inte bara tjejen liksom. Jaja, nu ska vi vanta tills vi flyttar hem till Sverige i alla fall sa Luke inte behover kanna sig helt utanfor har i London ;)

Idag inleddes min 12 veckors praktik, ahhh kanns inte sa roligt att veta att man har hela sommaren framfor sig med plugg och praktik utan nagon ledighet men i september sa ar allt klart sa far komma ihag det nar det ar som jobbigast. Kandes lite ovant att vara tillbaka pa forlossningen och mina fotter mar inte bra nu efter 12 timmars skyndande omkring. Men nu ar forsta dagen avklarad i alla fall, har bara ett skift till den har veckan och det ar torsdag natt. Har inte jobbat natt sedan mitt forsta ar men det ska ga bra forhoppningsvis. Dags att sova snart, ar supertrott! Hoppas ni mar fint mina vanner, sov sa gott!

Sunday

Sa nu ar jag tillbaka i London. Kom hem sent igar kvall och somnade inte forran vid tva tiden sa det blev en ordentlig sovmorgon imorse som start pa dagen! Har packat upp, handlat och stadat hela lagenheten idag sa nu ar det frascht och fint har hemma. Har myst med Luke ocksa saklart :) Vi bestallde indiskt till middag och kollade pa engelska Talang finalen. Nu blir det lite blogglasning och sedan dags att sova!


Back to London

Efter tva underbara veckor hemma i Sverige sa ar det nu dags att aka tillbaka till London igen. Tiden har gatt sa himla fort som alltid nar jag ar hemma. Ska bara packa det sista sa ar jag klar, vi aker om en timma ungefar. Nu blir det lunch med mamma ute i solen forst! Hoppas ni har en harlig helg, vi hors i London!

Thursday

Sov jattelange idag, blir sa himla trott av att vara allergisk. Alla tror att jag ar sjuk och inte allergisk men brukar alltid kanna mig lite krasslig nar det bryter ut, trott, huvudvark etc. Det enda negativa med sommaren :) Igar var vi pa studentfirande, mysigt! Vi fick bade smorgastarta och graddtarta till efterratt, gud sa gott det var!

Senare ska jag in till stan pa middag med Sara och Emelie, ska bli jattemysigt! Nu ska jag forsoka se pa dem senaste avsnitten av sasong 6 The Hills och sedan satta mig ute i solen ett tag, jag vill ha annu fler fraknar! Hoppas att ni har en toppen torsdag!






Juni ar har!

Nu har sommaren borjat, juni ar har! Hoppas pa fint vader i bade Stockholm och London nu hela sommaren ut. Idag sydde jag upp 2 par byxor hemma hos mormor sa nu har jag ett par linnebyxor och ett par jeans att anvanda, roligt med nagot annat an leggings ibland som jag vanligtvis alltid anvander. Sedan traffade jag Elin inne i stan, var sa kul att ses! Vi at sushi och promenerade, kopte godis och pratade :) Kom hem lite innan 9 tror jag att det var.

Pratar med Luke varje kvall och nu tycker han att det ar dags for mig att aka tillbaka. Min lilla alskling, han tycker inte om att vara hemma sjalv i var lagenhet som ar pytteliten men som han tycker kanns jattestor <3

Har atit mer av mitt godis (gud vad gott med plockgodis, det har jag inte atit pa hur lange som helst) last bloggar och kollat pa Sex and the City ocksa. En liten uppesittarkvall for mig sjalv! Nu ska jag lasa ut det sista kapitlet i min bok och sedan sova! Vaknar pa natten for att jag ar sa himla tappt med min allergi men det har kannts lite battre idag sa forhoppningsvis borjar det lugna ned sig nu. Sov sa gott!

RSS 2.0