Nyarsafton

Ska strax borja gora mig iordning infor kvallens nyarsfirande med vanner. Ska valja outfit, locka haret, sminka mig och mala naglarna! Pappa haller pa att laga den traditionella Oxfile Provencalen som han gor varje ar, doftar harligt sa ska bli gott med resterna imorgon :-) Hoppas ni far en underbar nyarsafton sa hors vi imorgon, happy new year!!!


Aret som har gatt

Nu ar det inte manga timmar kvar tills ett nytt ar borjar, ska bli spannande att se vad det kan fora med sig :-) Har funderat lite pa det gangna aret och nar jag tanker efter ar det faktiskt en hel del som har hant:

I januari sa flyttade Luke och jag antligen efter nastan fyra ar tillsammans till var forsta egna lagenhet, underbart! Februari spenderades mest med att fixa i nya lagenheten. I mars firade vi hela fyra ar tillsammans. I april akte jag hem till Sverige och nar jag kom tillbaka hade Luke renoverat klart hela lagenheten och gjort iordning sa otroligt fint, blev sa himla glad ♥ Luke fyllde sedan 26 ar i maj. I juni fortsatte det mesta som vanligt och jag hade lyckats ga ned 6 kilo i vikt. I juli hade vi gigantiskt prov i skolan som jag var supernervos infor, dessutom fyllde jag 24 ar. Mamma, pappa och Rickard kom aven och halsade pa hemma hos oss i London. I augusti akte jag och Luke till Sverige och sedan direkt darifran till Azorerna for att fira pappas 50 ars dag, var verkligen en underbar semester. I september inleddes mitt tredje och sista ar pa min barnmorskeutbildning vilket kandes bade spannande och laskigt! I oktober friade Luke till mig och jag svarade ja ♥ November flot pa valdigt snabbt tycker jag och jag gick ned 7 kilo till i vikt under hosten. Sedan kom december med sno och vi akte hem till ett underbart vintrigt Sverige dar vi nu befinner oss for att fira in det nya aret!

2009 har varit ett ar i karlekens tecken tycker jag nar jag laser det jag skrivit om flyttning, fyra ar tillsammas och forlovningen ♥ 2010 kanner jag pa mig och hoppas kommer bli ett underbart ar. Bade Luke och jag kommer vara klara med vara utbildningar och forhoppningsvis kommer jag fa ett jobb som jag trivs med. Planerar ocksa att antligen bli nojd med min vikt lagom till sommaren :-) Valkommen 2010!!!


Trottis

Nu ar vi tillbaka efter en mysig mini resa till Romme, var jattekallt dar och fint med en massa sno. Sov inte sa bra natten innan vi akte och pa hotellet sov jag ocksa jattedaligt, duschen lackte och droppade heeela natten! Sa nu ar jag sa himla trott, Luke har redan somnat. Igar kvall blev det taco buffet pa hotellet, mums! Sedan ett glas vin framfor den oppna spisen :-) Sa idag shoppade Sara och jag medan killarna akte skidor, vi hittade en held del fint bada tva. Mycket fika blev det ocksa med varm choklad och te! Alskar att fika, saknar verkligen det i London dar det ar mer av en pub kultur och inte sa vanligt med mysiga fik. Har fikat har igen nu med te och chokladdaim och last mina favoritbloggar, ska strax ga och sova sa att jag ar utvilad infor imorgon och sista dagen pa 2009!



Mysigt framfor oppna spisen pa hotellet.



Fina Sara och jag.

Ett av plaggen fran dagens shopping, fin till sommaren!


Romme imorgon

Idag blev det annu en harlig sovmorgon, man gar ju och lagger sig sa mycket senare nar man har semester tycker jag sa sova behover man :-) Sedan blev det en promenad hem till min lillebror dar vi fikade. Efter det sa at vi pizza till middag, saa mycket godare an i England. Jag tog en vegeteriana, mums!

Kvallens planer ar bara att snart tvatta haret och packa infor Romme imorgon! Luke langtar sa mycket, att aka skidor ar det han har sett mest fram emot av allt har i Sverige. Vi aker imorgon bitti och kommer hem onsdag kvall sa Luke och Michael kommer kunna aka skidor i tva dagar. Sara och jag har inte tankt att aka sa imorgon blir det nog en mysig promenad i snon och sa far vi hitta pa nagot annat medan killarna aker! Pa onsdag ska vi in till Borlange och shoppa, dem har ett kopcenter dar sa ska ta med mig mina presentkort som jag fick i julklapp och se om jag kan fynda nagot! Skulle vilja ha en lang, mysig, rutig skjorta som man kan ha till leggings! Vi hors pa nyarsafton nar vi ar tillbaka, puss!

Sondagspromenad

Imorgon har jag redan varit hemma i en vecka, gud sa snabbt tiden gar! Men som tur ar har jag tva veckor kvar och det kanns underbart skont. Ska hinna med skidakning i Romme och nyarsfirande innan Luke aker tillbaka ocksa nasta mandag.

En av de sakerna som ar sa mysigt hemma ar frukosten, mums! Skogaholmslimpa med prickig korv blev det imorse, sa gott! Nu ska Luke aka till Taby om en liten stund och shoppa lite. Sjalv ska jag byta ut mina farskinnstofflor mot mina underbara Uggs och ga pa promenad med mamma och pappa i kylan, -9 idag! Efter det blir det nog nagra avsnitt av Grey's Anatomy i soffan!


Annandagen

Idag har vi mest gjort ingenting och tagit det valdigt lugnt, skont! Blev lang sovmorgon, mysklader pa hela dagen och sa var vi pa lunch hemma hos mormor och morfar. Min lillebror och hans flickvan ar har pa middag ikvall sa nu ska vi strax ata mammas lasagne som hon haller pa att laga till! Hoppas ni mar bra i julfirandet, vi hors imorgon! Puss!

Juldagen

Igar blev det en langpromenad i kylan, valdigt skont med lite frisk luft och motion efter all julmat och godis. Sedan grat mamma och jag till Marley & Me som jag tagit med mig pa dvd sa att vi kunde se den. Senare pa kvallen akte vi hem till fina Sara och Michael och kollade pa Paranormal Activity, usch! Trodde den skulle varit annu laskigare men vaknade anda flera ganger under natten och tankte pa den. Sedan akte vi tefat nedfor en backe dar dem bor haha innan vi skulle hem, ar ju jatteroligt!


Julafton

Det blev en harlig julafton med en massa god mat och mys!



Jag i tomteluvan.



 Luke.



Mamma och pappa.



Under granen fanns det manga overraskningar till alla.



Nagra av mina julklappar.

Fick jattefina klappar: bland annat mysiga farskinnstofflor, Grey's Anatomy sasong 4 boxen, pengar och presentkort. Aven dessa fina saker:



Luke och jag fick matchande orngott :-)



Jattefin kokshandduk med angel.



Luke gav mig detta vackra halsband i vitt guld med en liten diamant som matchar min forlovningsring perfekt :-)




God Jul ♥

Hoppas ni far en underbar julafton!!! Ska ata risgrynsgrot har om en liten stund och senare ska vi till mormor och morfar lagom till Kalle Anka och fira resten av dagen och kvallen. Vi hors imorgon, tusen pussar och julkramar!

Julmys

Dagen fore dopparedagen idag och hemma hos oss ar det fullt upp med julmys! Mammi har gjort en Jansson's Frestelse och vi har aven bakat pepparkaksmuffins!


Nu ska jag satta pa lite julmusik och sla in alla julklappar! Luke ar pa flygplatsen redan fast planet inte gar forran efter 6 ikvall, han tar inga risker han :-) Haller tummarna for att det inte blir nagra forseningar nu bara.


Sex and the City

Jag har redan oppnat en av Luke's julklappar till mig eftersom den var for tung att ta med till Sverige. Ahhh vad lycklig jag blev nar det var Sex and the City boxen med ALLA avsnitt nagonsin!!! Ska bli sa himla roligt att borja fran borjan och ga igenom alla da det ar valdigt manga som jag inte har sett. Jag har alltid tyckt om det programmet men kanner pa mig att jag kommer bli helt besatt efter att ha gatt igenom alla avsnitt! I var har vi ju aven den andra filmen att se fram emot, langtar!








Christmas shopping

Efter manga timmars slit sa blev julshoppingen antligen klar! Hittade en hel del fint sa jag hoppas att alla kommer att bli nojda med sina klappar. Ska sla in allt imorgon! Mammi och jag at aven jattegod tunnbrodrulle till lunch, mums! Varm choklad fick jag ocksa :-) Nu ska vi hem till min lillebror och fika i hans nya lagenhet, vi hors imorgon!



Home sweet home

Ahh vad det ar skont att vara hemma!!! Har varit uppe sedan halv tre imorse sa ska verkligen bli skont att ta en dusch strax och krypa ned i en nybaddad sang :-) Nu ar det snokaos i London, stackars Luke har varit tvungen att GA hem fran jobbet vilket tog timmar :-( Idag har varit en jattemysig dag har hemma med mamma, pappa och har halsat pa mormor och morfar ocksa. Snon har ar helt otrolig, det ar saa vackert!!! Imorgon blir det julshopping sa vi hors efter det! Ha en underbar kvall i vinterlandet, puss!

Fjarde advent

Sa var det bara en dag kvar, inatt aker jag hem! Ska bestalla taxi for att aka hem till Elin klockan 3 inatt, far sova pa planet och bussen till Stockholm :-) Vi ska hem till Luke's foraldrar om ett par timmar och byta julklappar, senare ikvall ska dem bjuda oss och Luke's bror och hans flickvan pa middag pa en jattebra restaurang har i narheten. Blir nog inte sa sent sa far packa klart nar jag kommer tillbaka ikvall, tankte kora bil sa ska inte dricka nagot i alla fall tankte jag. Nu ska jag hanga tvatt, dammsuga, packa lite till, duscha och gora mig fin med harinpackning, peeling, mala naglarna, plocka ogonbrynen etc etc!!! Sedan ska jag aven prata med mammi ocksa! Kommer nog inte blogga nagot mer nu forran jag ar i Sverige sa ha en underbar forsta advent sa hors och ses vi nar jag kommit hem ♥

Packning pagar

Nu har jag packat det mesta, 13 kg hittills sa far vara lite forsiktig nu men har ju 10 kg handbaggage ocksa sa jag tror det kommer ga fint :-) Hoppas ni har haft en fin lordag! Jag hittade en marinbla mellanstor resvaska i ett bra material sa jag hoppas den kommer att halla lange. Skjutsade Luke till hans julfest tidigare, dem ska ata pa en jattebra restaurang och sedan ar det free drinks hela kvallen lang sa han lar ju ha roligt! Kollar lite pa Strictly Come Dancing finalen har och tankte laga lite pannkakor har nu med gradde och blabarssylt, mums! Hors imorgon, puss!

Lordag!

Igar kvall var vi hemma hos en av Luke's vanner som bor utanfor London och hade trevligt, blev ganska sa sent sa sov lange imorse :-) Ska strax aka till North Finchley och kopa en resvaska tankte jag och lite annat som mammi bestallt fran London! Annars blir det en lugn dag och kvall har, Luke har sin julfest pa jobbet ikvall sa jag ska borja packa tror jag. Hors lite senare, puss!

Under julgranen

Undrar vad Luke har kopt till mig, tre paket ska jag fa...


Leeeedig!!!

Antligen julledig anda tills den 12:e januari!!! Ska bli underbart och nu ar det bara ynka 3 dagar kvar tills jag aker hem woho! :-)

Julmiddagen i onsdags var jattemysig och allt var sa gott! Av Therese fick vi alla en liten julpase med lussebullar och godis, sa gulligt! At upp resten av knacken efter frukosten imorse, mums :-)

 

Dem hade varnat for sno har i London igar och nar jag var pa vag hem fran praktiken sa hade det borjat! Blaste jattemycket ocksa, holl pa att blasa omkull vid ett trafikljus! Sedan maste det snoat annu mer under natten for nu ligger det ett tjockt snotacke har utanfor pa min lilla bil. Luke kunde ta sig till jobbet imorse sa det var ju bra, tror dock han hade hoppats pa att fa stanna hemma :-) Ska ivag lite senare men tror att jag tar en promenad sa far jag lite motion ocksa, laskigt att kora om det ar halt!

 


Sno i London

Det snoade har nar jag skulle till Ikea tidigare och ar saa kallt ute!!! Sedan blev det mest snoblandat regn :-( Har lite ont i halsen, har druckit en massa varmt idag men hoppas bara att det inte kommer bli nagot av det... Nu ska jag diska och fixa lite hemma och sedan ta en dusch innan jag ska hem till Malin pa julmiddag! Vi har kottbullar, korv, potatis, lax, sill och en massa annat gott! Therese har julbakat sa ska verkligen bli jattegott med allting! Fanns dock ingen julmust pa Ikea vilket var en besvikelse sa det far bli Cola istallet! Ha en mysig kvall, vi hors imorgon kvall efter praktiken eller pa fredag om jag ar jattetrott :-) Puss!

Ikea

Ojj nu har jag inte skrivit pa lange, har haft langa praktik dagar mandag och tisdag sa har varit helt slut! Nu ar det bara en dag kvar (imorgon) och sedan blir jag antligen julledig! Ska strax gora mig iordning for att aka till Ikea och handla svensk julmat, ikvall ska vi tjejer ha en liten julmiddag sa det ska verkligen bli mysigt! Vi hors lite senare, puss!

Lucia sondag

X Factor var jattebra igar kvall, ska bli spannande att se vem som vinner ikvall! :-) Vaknade vid 9 imorse och nu har jag atit frukost. Luke sover fortfarande! Senare ska han traffa sina vanner och spela snooker, jag ska da hem till Molly och mysa med henne! Efter killarna ar klara sa ska vi alla ata sondagsmiddag som Molly ska laga, jag ska forsoka hjalpa till men har aldrig lagat det forrut sa kanske ar bast att jag haller mig borta :-)

Innan dess ska jag diska, tvatta, powerwalka och ta en harlig dusch med peeling! Hoppas ni far en harlig sondag, idag ar det ju bade tredje advent och Lucia, mysigt!


Weekend!

Ahh vad jag ar glad att det ar helg nu med tva dagars ledigt, det lar val ga snabbt dock som vanligt :-) Efter sovmorgon sa har jag nu atit toast till frukost. Ska traffa Tess och fika snart. Efter det sa maste jag forbi Tesco och sa tankte jag ga pa en powerwalk senare. Ikvall ar det forsta delen av X Factor finalen sa det ska bli spannande. Tankte gora lite snacks till det i form av nachos med smalt ost, salsa och guacamole till mig och Luke. Hoppas ni far en mysig lordag!!!

Julklappar online

Blev en harlig sovmorgon aven idag, usch imorgon blir det tidigt igen! Idag sa jag fortsatta stada lite har hemma eftersom det inte blev klart igar och tvatta. Vid klockan 3 ska jag ivag till praktiken en snabbis eftersom en av mina caseloads har en tid med min mentor. Under varat program sa ingar det att folja 5 stycken caseloads under deras graviditet, vara dar pa deras forlossning och sedan besoka dem hemma med nya bebisen :-)

Har inte kopt sa manga julklappar an i ar, bara lite smasaker mest. Luke tar hand om alla klappar till sin familj har och jag ska ju handla nar jag kommer hem till Sverige. Luke har handlat jattemycket online i ar vilket ar valdigt praktiskt tycker jag. Ska bestalla en julklapp till Luke nu som han har sagt att han onskar sig :-)

Idag ar det alskade mammas fodelsedag! Har skickat ett paket som jag hoppas kommit fram, ska prata ikvall efter fodelsedagsfikat :-) Massa grattis mammi!


Julkorten ar klara


Namnsdag

Sa skont med sovmorgon och att inte ha sa mycket att gora idag :-) Mammi skickade sms imorse och gratulerade mig pa Anna dagen, det hade jag glomt bort :-) Nu ar det 11 dagar kvar tills jag aker hem, vill bara att tiden ska skynda pa sa att det ar dags att aka och borja fira jul!

Det gar lite segt med dieten nu for tillfallet tycker jag men ju mer man gar ned desto svarare ar det verkar det som. Hade garna velat ga ned mer innan jag aker hem men ska satsa pa 2 kg till i alla fall och det kommer jag vara jatteglad med om jag fixar det. I jul tanker jag ata vad jag vill och sjalvklart far jag rakna med att ga upp lite da. Men sedan blir det hardkorning nar jag kommer tillbaka till vardagen i London. Da ska jag ga ned allt jag vill tills jag aker hem till Sverige nasta gang vilket blir efter 11 veckor. Sedan ar jag forhoppningsvis redo for Beach 2010 :-)

At aggsmorgas med citronvatten till frukost och nu ska jag gora mig iordning och kila till Tesco. Sedan ska jag stada upp lite i lagenheten och ga pa powerwalk senare innan Luke kommer hem. Ar sa underbart att han ar hemma varje kvall nu ♥


Antligen ledig

Efter tva LANGA dagar pa praktiken sa ar jag nu ledig i tva dagar, harligt! Ar sa himla jobbigt med dem dar langa skiften medan man ar pa praktiken men nar man sedan far nagra dagars ledigt sa kanns det battre :-) Ska strax ga och lagga mig med laptopen i min underbara sang sa att jag kan lasa lite bloggar innan jag somnar, hors imorgon efter en efterlangtad sovmorgon! Sweet dreams!


Andra advent

Sa var aven andra advent nu over och imorgon ar det bara 2 veckor kvar tills jag aker hem :-) Har ingen riktig adventsljusstake forrutom min elektriska i fonstret men har tant tva stycken ljus i alla fall :-) Nu ska jag hanga lite tvatt och sedan lasa och sova! Vi hors imorgon kvall nar jag kommit hem fran praktiken. Hoppas jag inte kommer vara alltfor trott imorgon bitti, kommer inte ens ihag senaste gangen jag var uppe sa tidigt. Hoppas ni haft en mysig kvall, det hade vi hemma hos Luke's foraldrar. Luke har bestallt min julklapp ikvall sa nu ar han hemlighetsfull :-) Han har aven visat mig vad han sjalv vill ha sa det ar val bast att jag fixar det :-) Sov sa gott!

Tiger och Elin

Usch vad arg jag blir nar jag laser om Tiger Woods och alla hans alskarinnor. Det ar ju hur manga som helst verkar det som. Jag hoppas vackra Elin slog honom hart med golfklubban!!!


Haircut

Sa har blev det, trivs jattebra och alla tycker det ar fint som sett det hittills.

Fore:



Efter:

 

Har ar en bild pa dem nya hogklackade jag kopte i fredags, tycker dem ar jattesota:

 


Igar kvall

Blev sa himla stressigt igar kvall helt plotsligt. Ata middag, sa kom rormokaren och ville fixa nagot, jag skulle lagga rent i sangen och gora mig i ordning! Haha hann inte nagonting sa vi fick sova utan lakan, orngott och paslakan i natt! Efter en kort taxiresa sa kom vi hem till Luke's kompis i alla fall, lite sena dock! Overrsakningen var som vi trodde Luke's kompis James! Han har jobbat utomlands i nastan ett ar nu och Luke har saknat honom jattemycket! Var jattekul att traffa honom och efter lite plockmat och vin/shots akte vi till en pub i narheten allihopa dar dem visade boxningen som var igar kvall. Blev inte sa jattesent men jag ar inte direkt van att ga ut tva kvallar i rad haha! Mar helt okej dock idag :-)

Efter frukost har sa ska jag fixa lite hemma, lagga rent i sangen bland annat haha! Sedan blir det nog en powerwalk aven idag och sa ska jag prata med mammi. Senare ska vi hem till Luke's foraldrar pa middag och sa X Factor resultaten aven fast vi missade det igar kvall. Imorgon borjar jag 07:45 pa neonatala avdelningen, faktiskt pa ett annat sjukhus som ar lite narmare an vart jag vanligtvis har min praktik. Tva veckor ar jag dar och sedan ar det jullov, antligen! Nu ska jag visa bilder pa mitt har :-)


Klippning och middag

Blev nojd med haret, visar bild imorgon :-) Lagade jattegod middag, svamp och kyckling med vitlok i creme fraiche sas serverat med ris. Mums! Nu ska jag gora mig i ordning strax, ska hem till en av Luke's vanner vid 7. Det ar nagon slags overraskning tydligen sa vi far se vad det kan vara, jag har mina aningar :-) Ha en underbar lordagskvall, kramis!


Saturday

Hade valdigt trevligt igar, blev lite sent bara sa inte helt pigg idag kan jag saga :-) Efter frukost pa smoothie, youghurt och citronvatten hoppas jag att jag mar battre! Ska stada efter det och sedan blir det en powerwalk innan jag ska klippa mig klockan 2! Hors senare, puss!


Drinks in Camden

Var jattemysigt pa Ambiente igar kvall, jatteliten men gullig restaurang med en massa gott att valja mellan pa menyn! Idag hade vi en jattekort dag i skolan, 9.30-11 endast! Efter det sa motte jag Tess i Finchley Central. Kopte ett par gulliga skor som jag ska ha pa mig ikvall, visar dem imorgon. Efter det sa at vi lunch pa ett cafe har i narheten. Tog en chevre sallad som var dyr men det var det vart for ahh vad god den var! Vi drack ocksa den basta varma chokladen nagonsin sa kommer definitivt ga dit igen, kan inte komma pa vad det heter nu bara.

Tess gick hem for ett litet tag sedan sa nu ska jag strax borja gora mig i ordning. Ska ata middag ocksa innan jag beger mig mot Camden for drinkar med tjejerna fran uni!

Luke maste stanna kvar i Birmingham ikvall ocksa men imorgon kvall kommer han tillbaka! Imorgon pa dagen ska jag aven klippa mig, laskigt! Har nu bestamt mig for axellangd ungefar och blonda slingor, ska inte gora nagra etapper. Men far se vad min frisorska sager saklart. Ska bli laskigt men spannande, vi hors imorgon i alla fall innan dess! Ha en underbar fredagskvall, puss!


Ambiente

Kom hem fran skolan vid 4 ungefar. Tankte ga pa powerwalk men har bara suttit har framfor laptopen sedan jag kom in och nu ar det for sent sa det far bli i helgen istallet :-) Ska strax ta en dusch och borja gora mig i ordning for kvallens middag med vanner pa Italienska Ambiente. Ska tydligen vara underbart god mat till ett bra pris sa ska bli roligt att testa! Ha en mysig kvall!

Busy Wednesday

Idag hade vi forsta hjalpen traning pa uni, vi har det varje ar. Blev en lang dag! Handlade lite pa hemvagen och sa var jag hemma vid 6. Sporegnade ute nar jag skulle till bilen sa blev helt dyblot haha! Man borde alltid ha med sig ett paraply i den har staden men det glommer jag alltid. Har nu tvattat en massa och lagade jattegod middag som bestod av lax i ugnen med citronjuice, flingsalt och peppar. Till det blev det stekt zuccini, lite mozzarella ost och en rora pa pesto och lattmajonas! Mums!

Nu borjar Pearl Harbour strax, den ar ju sa himla bra! Kikar nog lite pa den samtidigt som jag ska lasa bloggar och hanga tvatt, multitasking! Imorgon blir en mysig dag. Ska ata lunch med tjejerna fran uni ute som lite julfirande och pa kvallen ska jag ata pa Italiensk restaurang har i Finchley Central med vanner! :-) Hoppas ni mar bra och har en mysig onsdagskvall, puss!


Marley & Me

Luke och jag kollade pa Marley & Me i sondags, kopte ju den pa dvd for ett tag sedan. Hade hort att den skulle vara sorglig pa slutet men det har var jag inte forberedd pa! Jag grat hysteriskt, usch vad sorglig den var. Fick mig att tanka pa varan lilla hund Viktor som dog for nagra ar sedan nu :-( Luke tyckte ocksa det var jattesorgligt eftersom hans katt Simba dog nyligen. Usch, man blir sa himla fast vid sina husdjur! Dem ar verkligen som familjemedlemmar! Varje dag brukade jag ga ut med Viktor efter skolan och ta hand om honom. Mamma och jag brukade alltid prata med honom som om han var en manniska och jag brukade alltid beratta hemlisar for honom :-) Langtar verkligen efter att ha en hund igen och jag hoppas mamma och pappa kommer sla till snart! :-)



Man ser den inte sa bra har men Jennifer Aniston hade varldens finaste brollopsklanning.

Idag flyttar min lillebror Rickard in till lagenheten som han kopt nyligen. Gud jag kan inte forsta att han ar 21 nu, med flickvan och lan pa lagenhet! Tiden gar sa himla fort! Mamma och pappa ar sa ledsna over att han ska flytta med det ar ju ett naturligt steg att ta. Jag var ju bara 19 nar jag flyttade men nu nar bada barnen ar utflugna kommer det nog kannas valdigt tomt for dem :-( Ska bli saa roligt i alla fall att se Rickards lagenhet i jul!

Nu ska jag kika lite pa The Hills och efter det blir det dags att sova, godnattkram!


December!

Forsta december idag, har varit jattekallt har i London. Mysigt! Kom hem fran skolan vid 5 ungefar, var med i en diskussionsgrupp pa eftermiddagen dar vi skulle prata om varat universitet och for det betalade dem oss £20 var. Det var det ju vart tycker jag :-) Nu ska jag strax byta om till traningsklader och ge mig ut pa powerwalk i kylan! Vi hors lite senare, puss!

RSS 2.0