Sunday brunch

Det blev en valdigt trevlig kvall hemma hos Therese igar :) Kom hem lite efter halv 1 tror jag. Sov till ungefar halv 10 imorse och sedan korde jag ett pass med min dvd och yogastretch efter det. Lagade en jattegod brunch till Luke och mig pa bacon, aggrora och champinjoner. Luke tycker att jag blivit jatteduktig pa att steka bacon haha, men dem blev valdigt krispiga och goda maste jag halla med om. Nu ar det dags att plugga!


Lordag

Blev annu en sovmorgon aven fast jag tankt ga upp tidigt... Sedan laste jag en liten stund i sangen, var sa mysigt med regnet utanfor! Nu har det daremot blivit uppehall och tidigare till och med lite sol och bla himmel. At en stor skal med soya youghurt, hallon, linfron och notter med tva stycken Finn Crisp med leverpastej sa nu ar jag proppmatt! Sitter har och bloggar framfor teven och nyheterna om jordbavning i Chile och tsunami varningar. Usch vad hemskt, forst Haiti och nu det har...

Ska strax stada upp har hemma, behover damma av, dammsuga och stada badrummet. Efter det blir det plugg och ikvall tjejtraff hemma hos Therese, mysigt!


Carrie klanning

Den har ljusrosa klanningen fran asos ar sa himla sot tycker jag, skulle garna vilja ha den i var och sommar! Det ar tydligen fler som tycker om den, sag att den redan ar slutsald i flera storlekar!

ASOS V-Neck Tie Waist Jersey Dress

Modellen ar inspirerad av en vit klanning Carrie har pa sig i nya Sex and the City fimen:

 


Catch and Release

Kan den filmen vara nagot bra kanske? Sag att den borjar om en liten stund sa tankte ge den en chans :) Luke ar ute med var granne ikvall sa har soffan for mig sjalv tills han kommer hem igen :) Det gick sadar med pluggandet idag, maste verkligen lagga pa ett kol med uppsatsen lordag, sondag, mandag for pa tisdag ska jag till uni och skriva ut och lamna in den tankte jag. Vi hors imorgon bloggen!

Friday!

Efter sovmorgon och frukost och lite tv/blogglasande ska nu traningskladerna pa och jag tankte kora ett pass med min dvd och sa blir det powerwalk med Tess efter det. I eftermiddag blir det plugg!!! Hoppas ni har en underbar fredag, vi hors ikvall!


Today

Efter nagra timmars pluggande blev det en fika med Elin och Tess, mysigt! Lagade en jattegod middag till Luke och mig (las nedan) och sag pa Crimewatch, usch vad hemskt det ar. Borjade nastan grata nar det handlade om en tjej som varit helt sparlost forsvunnen sedan ett ar tillbaka. Sa himla sorgligt :(

 

Nu ar det dags att sova, vi hors imorgon! Sov sa gott!

Dagens mat:

Frukost: 2 stycken Finn Crisp med leverpastej. 2 stycken ostrullar med smor.

Lunch: 3 stycken hotdogs.

Snack: Paranotter.

Middag: Stekt lax med spenat, fetaost, avocado, pinjenotter och en pestosas.

Snack: Lite ost.


Sunkissed skin

Godmorgon bloggen! Ska strax ivag till uni for att plugga under dagen. Har precis atit frukost och ska gora mig iordning nu bara. Igar kopte jag denna for att pigga upp hyn lite, lite farg skulle ju inte sitta fel lagom till mars i alla fall :) Ha en underbar torsdag!


LCHF mat

Det har gatt valdigt bra idag med LCHF, har lite huvudvark men det kan man fa har jag last. Har inte kannt mig hungrig alls och det jag atit under dagen har verkligen varit gott:

Frukost: 3 stycken Oopsies som jag bakade igar efter att ha hittat recept online. Det ar "brod" gjort pa agg och philadelphiaost samt lite salt och bakpulver. Dem blev helt okej men smakar inte brod dock. Till frukost rostade jag dem och at med smor och skivat kokt agg.

 

Lunch: Sallad pa mango och chili kycklingen, spenatblad, lite bacon och en avocadorora.

 

Middag: Hotdogs med zuccini och coleslaw.

Har druckit te och en massa citronvatten. Ska strax ta en frukt ocksa!

 



Oopsies


Antligen!

Cheryl har separerat fran otrogne Ashley, det var pa tiden tycker jag! Cheryl ar sa himla vacker och nu kommer val mannen sta pa rad!

ashley_cole_cheryl.jpg


LCHF round 2

Har efter lite inspirerande lasning online bestamt mig for att forsoka mig pa Low Carb High Fat (LCHF) igen. Det finns sa himla mycket information om det och jag tror fortfarande att det ar en metod att verkligen ge en chans. Detta gjorde jag val inte riktigt forra gangen jag forsokte mig pa det sa nu ska vi se om det kan ga battre denna gangen. Kanner mig sa forvirrad angaende alla dieter som finns dar ute sa nu vill jag bara koncentrera mig pa denna sa ska vi se hur det gar, ska strax ivag till Tesco och handla hem lite LCHF mat!


Latmask

Redan onsdag pa min studievecka, hittills har det ju inte blivit sa mycket pluggande tyvarr... Jag stallde mitt mobilalarm imorse men kunde inte ta mig upp, forstar inte hur jag kan vara sa trott hela tiden! Idag ska jag borja ga igenom allting i alla fall, imorgon tankte jag aka till uni och satta mig inne pa biblioteket sa att jag far nagot gjort i alla fall. Det ar ett valdigt intressant amne att skriva om som jag har valt sa maste bara komma igang sa hoppas jag att det ska losa sig :)


Sex and the City boxen

Ahhh nu har jag kollat klart pa ALLA avsnitten, onskar att det fanns meeer! Gud vad jag langtar tills den andra filmen kommer ut pa bio i var!


Middagsdags

Sitter har i soffan och kanner mig helt slut! Blev bade 30 minuter med min dvd och en powerwalk efter det. Har inte gatt pa jattelange sa det kandes harligt med motion och frisk luft (eller ja, sa frisk vet jag inte om luften ar har i London). Sedan slangde jag ihop en god middag pa fardigkopta mini kyckling fileer med smak av mango och chili, avocadorora och en massa sallad till det:


Studievecka

Hej bloggen, reading week denna vecka for mig. Har en inlamning nasta onsdag sa den maste goras klart i veckan. Har aven massa annat att plugga om jag mot alla odds skulle bli klar tidigt med uppsatsen vilket jag ar saker pa inte kommer ske haha! Ska verkligen forsoka komma igang igen med traningen den har veckan, forra veckan blev det bara en (!!!) gang sa nu maste jag verkligen ta tag i det har. Ska strax ivag och handla lite mat och besoka banken, vi hors lite senare!

Helgen

Hann inte blogga nagot igar sa far uppdatera er nu istallet :) Gardagen agnades at att stada lagenheten och sa hade Molly och jag myskvall har hemma med indisk mat och film. Somnade inte forran halv 2 sa idag blev det en underbart lang sovmorgon for min del. Sedan dess har jag bara atit frukost och kollat pa fler Sex and the City avsnitt. Luke jobbar och senare ska vi hem till hans foraldrar pa sondagsmiddag, det var nagra helger sedan jag var dar nu. Hoppas ni har en harlig helg, vi hors imorgon da det ar mandag och ny vecka!

Busy Friday!

Hej bloggen, idag har varit en jatterolig fredag med massvis att gora! Forst vara mock interviews i skolan imorse, det gick ju sadar kan jag saga haha... Blev inte erbjuden jobbet! Maste verkligen battra mig tills det ar riktiga intervjuer som galler. Sedan traffade jag en av mina vanner och at en jattegod lunch pa Pizza Express, en sallad med bland annat varm svamp, mozzarella och avocado. Traffade senare Elin och Therese for middag pa Hi Sushi, valdigt gott det med! Sa det blev varken stadning eller traning for mig i eftermiddag men det far jag avklara imorgon istallet. Jattekallt ute fortfarande fast det har varit en fin dag. Har varmt upp mig nu i kofta och tofflor och med en kopp te! Nu blir det blogglasning och kanske lite Sex and the City senare, vi hors imorgon!

It's raining...

Idag har det regnat mest hela dagen har, tog inte med mig ett paraply dumt nog till uni sa fick anvanda en Metro tidning ovanfor huvudet :) Efter uni sa hann jag hem for att ata lunch och sedan bar det ivag till praktiken en liten stund da en av mina caseloads hade en tid. Det blev McDonald's till middag for mig och Luke, haha vad bra det gar nu! Men det var vaaaldigt gott maste jag saga, har inte atit det pa jattelange! Nu ska jag strax ta en dusch och sedan mysa i min harliga kofta framfor laptopen och senare blir det nagot teve program. Antligen fredag imorgon!



Jag vill ha var och sol!


Wednesday

Denna vecka gar langsamt tycker jag att det kanns som, men imorgon ar det torsdag i alla fall :) Idag var det den forsta fina dagen har pa lange tycker jag, solen sken och det var milt och skont ute! Igar sporegnade det och tydligen ska det regna imorgon ocksa :( Efter en laaaaang dag i skolan sa handlade jag lite pa hemvagen och lagade sedan en valdigt god middag bestaende av fullkornspasta, kyckling, pesto, zuccini och pinjenotter. Luke har bokat teven hela kvallen da det ar fotboll sa jag tankte strax krypa ned under filten har i soffan och kika pa Sex and the City pa laptopen :) Hoppas ni mar bra och har en mysig kvall!

Stressad!

Pa fredag ar det precis 5 veckor kvar tills jag aker hem, langtar sa himla mycket! Har otroligt mycket i skolan som ska hinnas med innan dess. 2 stycken arbeten ska skrivas och lamnas in, vi har ett ovningsprov infor varens stora test pa clinical emergergencies, en av mina caseloads har sitt due date och sa maste jag borja ordentligt med mitt examensarbete som ska lamnas in i juli. Suck!!! Dessutom sa har vara lecturers bestamt att vi all ska intervjuas i 15 minuter var sa att vi ar forberedda infor jobbsokandet i var, min intervju ar pa fredag. Nasta vecka har vi reading week som tur ar och det kommer att bli pluggande varje dag for min del, langtar tills dem har veckorna ar over och jag sitter pa planet hem :)



Jag langtar!!! :)


Pancake day

Hemma i Sverige sa har ni ju fettisdagen idag sa jag hoppas ni alla far avnjuta en semla! Har far vi istallet ata pannkakor! Luke har fullt upp i koket med att steka pannkakor, det blir bade huvudratt och efterratt tydligen. Det ar ju bara en gang om aret :)

 


Hardkorning

Tillbaka i skolan nu i 6 veckor innan vi far lov och det blev en lang dag idag, intressant amne om amning men var lecturer ar helt tokig haha! Efter uni sa skyndade jag hem, ivag till min GP och hamtade ut recept och sedan till Tesco och handlade mat. Luke svangde ihop en pastagratang till middag av rester vi hade kvar, det var ju finurligt och det blev dessutom jattegott!

 

Veckans invagning visade + 0.4 vilket inte ar sa konstigt eftersom jag inte var speciellt nyttig forrra veckan. Men jag blir irriterad pa mig sjalv eftersom jag nu haft 5 veckor pa mig sedan jag kom tillbaka fran Sverige och jag ar fortfarande exakt samma vikt som nar jag kom hem! Nu blir det hardkorning i 6 veckor innan jag aker hem nasta gang, bra att ha det som mal tycker jag!


Ambiente

Godkvall bloggen! Det blev en valdigt god middag igar pa Italienska Ambiente har i narheten. Jag tog bruschetta till forratt, laxpasta till huvudratt och glass till efterratt. Till det rosevin, var verkligen gott! Luke at rakor till forratt, kott till huvudratt och lite av min glass till efterratt! Hade pa mig en klanning jag kopte pa Gina Tricot hemma forra sommaren:


Valentine's Day

Sondag och aven Alla ♥ Dag idag! Detta har Luke fatt av mig:



Kaka och kort! Tog precis en bit och mycket god maste jag saga :) Nu ska jag strax gora mig iordning, vi ska ut och ovningskora lite och sedan halsa pa Lukes foraldrar. Tankte ge dem resten av kakan eftersom vi aldrig kommer ata upp hela. Senare ikvall ska vi ut och ata pa Ambiente. Hoppas ni far en jattemysig dag med era nara och kara ♥

Oasis dress

Ahh den har var fin, jag har inte trottnat pa rander an!

Oasis Stripey Dress


Lite sjuk...

Somnade ganske tidigt igar kvall och gick inte upp forran 11 imorse, trots detta kanner jag mig helt slut. Dessa langa praktik dagar suger verkligen musten ur en och det tar flera dagar att aterhamta sig! Herregud, vet inte hur dem tjejer som har familjer och barn att ta hand om klarar sig nar jag knappt gor det som bara har mig sjalv att tanka pa! Nu har jag i alla fall inte praktik pa hela tva manader, forst 6 veckor i skolan nu och sedan 2 veckors ledighet!

Kande mig okej nar jag somnade igar kvall men imorse vaknade jag med huvudvark och halsont, sa nu sitter jag har i sangen med laptopen och en kopp te och tycker synd om mig sjalv! Skulle helst av allt bara krypa ned under tacket och stanna har hela dagen och lasa min bok men tyvarr ar det en hel del saker hemma som jag behover fixa. Damma, dammsuga, tvatta och byta sangklader bland annat. Maste aven till Tesco da det knappt finns nagot atbart hemma. Maste ocksa kopa ingedienser till Lukes alla hjartans dag overraskning som han ska fa imorgon :) Ikvall ar det final pa So You Think You Can Dance vilket jag inte vill missa sa det blir en lugn kvall framfor teven att se fram emot. Hoppas ni har en underbar helg!


Pa forlossningen

Antligen ar helgen har och praktiken avklarad. Har verkligen varit tre hektiska dagar pa forlossningen men roligt ocksa och har lart mig mycket. Jobbade inte med min vanliga mentor som jag brukar ha pa sjukhuset utan fick jobba med tre olika barnmorskor varje dag. Tva stycken av dem horde verkligen inte till mina favoriter och nar jag fick veta att jag skulle jobba med dem pa morgonen sa maste jag saga att det kandes minst sagt jobbigt! Men dem bada visade sig vara valdigt bra att jobba med, gav mig mycket ansvar sjalv vilket jag behover for att utvecklas. Det var en bra erfarenhet tycker jag och jag ar glad att jag fick jobba med dem. Dessutom visar det att mina forutfattade meningar inte alls stammer ibland och ar en dalig vana att ha...


Tuesday

Godkvall! Har precis tittat pa One Born Every Minute, ett program om en engelsk forlossningavdelning. Jatteroligt att se innan forlossningspraktiken borjar for min del imorgon :) Har langa dagar inbokade imorgon, torsdag och fredag. Sa himla jobbigt att gora tre pa raken men det ar sjalvklart skont med ledig helg i alla fall :) Dessutom ar jag i uni i hela 6 veckor efter det, sedan 2 veckors semester.

Idag blev det traning efter uni, handlade mat och lagade middag till Luke och mig (fishcakes med en massa gronsaker blev det). Nu har The Hills borjat och efter det dags att sova! Vi hors kanske inte forran pa lordag nu, ta hand om er tills dess och sov sa gott!


Helt slut!

Hej bloggen! Efter langa praktik pass fredag, lordag och sondag sa ar jag nu supertrott! Var jatteskont med sovmorgon imorse men imorgon ar det uni och sedan praktik igen tills helgen da jag ar leedig, langtar :) Idag har jag mest legat under tacket i soffan och kollat pa teve, blev lite stadning och tvatt ocksa men annars inte sa mycket mer. Nu ar det strax dags for en sen middag, Luke lagar nudelwok med jatterakor, gronsaker och sotsur sas, mums! Till efterratt Ben & Jerry's. Viktnedgangen for forra veckan blev forresten minus 0.6 vilket jag ar nojd med. Far se hur det gar denna vecka. Ha en mysig kvall sa hors vi imorgon!


Praktik

Da var det dags for praktik igen efter en harlig veckas ledighet, alarmet pa mobilen ar nu stallt for 06:15 fredag, lordag och sondag! Ska packa min vaska strax infor morgondagen sa allt ar forberett. Sedan blir det till att krypa ned i sangen sa jag ar utvilad imorgon. Bloggar i helgen om jag inte ar for trott, annars sa hors vi pa mandag :) Ta hand om er tills dess, puss!


Flowers

Luke overraskade mig med vackra blommor:


Middag!

Efter en trevlig fika sa promenerade jag hem och lagade jattegod middag i form av bonbiffar (fardigkopta) med klyftpotatis, zuccini, grona bonor, avocado och en kryddig sas, blev jattegott! Vegetariskt dessutom :)

 


Perfektionist

Min sista lediga dag idag :( Jag tog sovmorgon (saklart!) och laste ut min bok, har borjat pa en ny redan! Efter frukost sa har jag kollat pa So You Think You Can Dance och last bloggar. Nu ska jag fixa lite har hemma: stada upp, diska, tvatta, dammtorka, dammasuga och sa maste jag stryka lite. Haha kanns som att jag alltid skriver om att jag ska stada och mamma sager att jag ar som en hemmafru nu nar jag ar ledig :) Men jag tycker om att ha det fint hemma och ar en riktig perfektionist vilket nog ar lite jobbigt for Luke stackarn! Senare ska jag fika med Tess och Elin och kila in pa posten. Vi hors senare ikvall, puss!

Wednesday

Hej bloggen, idag blev det fika med Molly i Brent Cross. Kopte ingenting aven fast jag hittade bade jattefin jacka och vaska :) Pratade med fina mammi for en liten stund sedan och nu ska jag strax hamta Luke och sa ska han laga en god kycklingratt till middag. Imorgon ar det sista dagen ledigt innan praktiken igen... Tiden gar sa fort, nu vill jag ha var och sommar! Ar sa trott pa kylan och ytterklader nu, vill bara kunna ha pa mig en tunn jacka eller kofta! Ikvall ar det Grammy Awards pa teve sag jag sa det kanske jag kikar pa en liten stund, vi hors imorgon!

Tiger

Det finns en jattemysig skandinavisk affar i North Finchley som heter Tiger, dem har ett sort utbud av smatt och gott till hemmet och aven lite matvaror. Idag hittade jag den har fina lilla mini byraladan for £10, perfekt att ha till exempel smycken i!



Nu blir det mys framfor teven med Luke, vi hors imorgon!

Dagens arenden

Denna tisdag har hittills bestatt av traning, frukost, dusch och disk for mig! Ska ata lite lunch om ett tag och sedan kora upp till North Finchley dar jag ska till optikern, posta brev och handla mat efter det! Hoppas ni har en trevlig tisdag!


Pizza Express

Det blev en jattetrevlig middag igar, det ar sa roligt att fortfarande kunna traffas aven fast vi inte har jobbat tillsammans pa flera ar nu! Pizza Express har borjat med ett antal pizzor som heter Leggera, de innehaller ungefar 500 kalorier styck sa ar ett valdigt bra val om man forsoker ga ned i vikt tycker jag. Det ar ett hal i mitten av pizzan som ar fyllt med sallad och den jag tog var verkligen jattegod:


Dinnerplans

Har varit ledig aven idag. Mina skift ligger namligen sa att jag jobbar fredag, lordag, och sondag den har veckan vilket innebar att jag fatt en hel vecka ledigt dar emellan sa det var ju trevligt! :) Ska verkligen forsoka plugga lite nu under dem har dagarna. Idag har jag mest tagit det lugnt hemma, tranat och kollat pa Sex and the City saklart! Nu ska jag strax sminka mig och bege mig ivag for att mota mina gamla arbetskamrater pa middag, hors lite senare eller imorgon, puss!


1:a februari

Sa har en ny manad borjat, skont att januari ar over tycker jag :) Ny vecka och nya tag! Angaende dieten sa kande jag mig inte sa motiverad forra veckan (som vanligt nu mera) och stod kvar pa samma vikt ungefar. Nu ar det 8 veckor kvar tills jag aker hem nasta gang och vill ga ned en hel del innan dess sa nu blir det hardkorning! Ska forsoka med 1300 kalorier om dagen, mycket frukt och gront, en massa vatten och traning 3 ganger i veckan. Tror detta kommer funka jattebra men det galler bara att inte ge upp, berattar nasta vecka hur det har gatt :)

RSS 2.0