Vecka 49

Tre veckor kvar idag tills jag aker hem, nedrakning pagar haha! :-) Idag kom jag inte hem fran uni forran vid 6 tiden. Var tvungen att kila in pa posten pa vagen hem och sedan Tesco. Kopte alla julkort som jag tankt skicka och ge bort, ska bli roligt att pyssla och fixa med dem. Nu har jag atit en ostomelett och lite gronsaker till middag. Ska lasa lite bloggar nu och ta det lugnt, sedan blir det lite stadning och sova relativt tidigt hoppas jag. Var ju uppe 5 i morse for att skjutsa Luke! Ha en mysig mandagskvall sa hors vi igen imorgon, kramis!

Forsta advent

Idag ar det forsta advent, gud sa fort tiden gar! :-) Idag har jag varit och bytt nagra toppar pa H&M till annan storlek. Hittade tva par tjockare leggins och en fin, gra klanning som jag kopte ocksa. Nu kommer Luke hem strax sa det blir nog en lugn sondag med film idag. Han mar inte sa bra efter igar textade han mig och sade haha! Sa har fint blev det nar jag julpyntat lite:

 


Advents ljusstake och stjarnor i fonstret. Man ser nagra om ni kollar noga :-)


Mini granen och fina ljus.


Tomte pa min spegel i sovrummet.

Lyssnar lite pa julsanger har nu ocksa sa det ar juligt varre! Ska laga lite lunch strax, hoppas ni far en underbar forsta advent!


Mysig lordag

Idag blev det en ordentlig sovmorgon, sa skont! Luke akte ivag redan vid 9 i morse. Han ska pa killhelg med sina vanner i Bournemouth. Ikvall ska dem ha Bad Shirt Night viket innebar att dem alla delat upp sig i par och kopt hemska skjortor till varandra som dem ska ha pa sig nar dem gar ut ikvall. Haha den som Luke kopt ar den fulaste nagonsin! Ska bli roligt att se bilderna haha.

Sjalv ska jag tillbringa lordagen med att umgas med Molly, en av dem andra flickvannerna. Vi ska kika i lite affarer, fika, kopa med oss nagon god middag och sedan kolla pa X Factor hemma hos Molly ikvall. Jag ska aka och hamta henne strax efter att jag fixat upp lite har hemma och gjort mig i ordning. Ha en mysig lordag sa hors vi igen imorgon! Puss!

Friday night in!

Julpyntningen blev valdigt fin tycker jag, ska visa bilder vid ett annat tillfalle. Dock tog det jattelang tid med stadning, byta gardiner och fixa allt sa det blev ingen powerwalk. Far bli pa sondag istallet tror jag. Nu sitter jag har och kollar pa reprisen av X Factor, vill se Joe sjunga igen. Han har en sa himla fin rost tycker jag. Sa vantar jag pa att mammi ska ringa mig sa vi far prata en stund. Det blir en lugn kvall har med lite gott vitt vin. Smorgasarna fran Ikea som jag har ost och smor pa ar sa himla goda, har atit tre stycken idag!!! Denna helgen blir nog inte sa bra for min diet men jag far ta nya tag pa mandag, da ar det 3 veckor kvar tills jag aker hem :-)
Hoppas ni far en underbar fredagskvall!

Busy morning

Idag ar det studiedag igen, skont med 4 dagars helg! :-) Men har lite jag maste plugga dock. Idag har jag massa att fixa och har redan klarat av en del. Vaknade vid 8 och efter frukost akte jag och tvattade bilen forst. Det behovdes verkligen! Nu ar den alldeles ren och fin och luktar jattegott! Sedan kilade jag in pa Homebase och hittade en mini julgran till bra pris! Efter det handlade jag lite pa Tesco's och kopte vita gardiner pa Argos.

Har nu atit lunch som bestod av smoothie, mandariner och svensk brod fran Ikea med smor och ost, mums! Nu ska jag stada upp har och pynta lite, jag kan inte vanta tills pa sondag haha. Senare blir det powerwalk och sa ska jag hamta Luke. Ikvall ska Luke ut pa en leaving do med jobbet sa jag tankte prata med mammi eftersom det inte blev av igar, plugga lite forhoppningsvis och kanske kolla pa Marley and Me som jag kopt.


Julen ar har ♥

Elin och jag akte till Ikea, kom hem lite efter 9. Kopte bara lite ljus och sa sjalvklart en hel del fran matbutiken. Pepparkakor med apelsinsmak, daim, blabarssylt och kaviar bland annat!

Forsta advent pa sondag och da tycker jag att man far borja pynta och vara julig hur mycket man vill :-) Jag har alltid alskat julen och det har inte andrats genom aren :-) Ar en sa mysig tid med nara och kara, all god mat, julpynt, tanda ljus och sno forhoppningsvis! Det har ar min och Luke's forsta jul som vi bor sjalva i var lagenhet och aven om vi ska fira i Sverige vill jag anda gora det mysigt har! Har kollat runt lite efter en mini julgran som maste inhandlas innan sondag sa att vi kan pynta den :-) Har redan kopt nagra stickers som man ska satta fast pa fonstret, ska visa sedan hur fint det blir.

Kanner mig jattetrott nu efter dagens shoppning sa ska nog sova om ett tag. Imorgon kommer Luke hem ♥



Sa har sag jag ut idag i min svarta klanning och gra kofta.


Klippning?

Hemma fran shoppingen igen. Pa Primark kopte jag gardiner till varat vardagsrum, lite smasaker som harnalar etc. och lite underklader. Sedan kikade vi in pa H&M ocksa dar jag hittade flera enkla toppar som jag kan ha till vardags, perfekt! Sedan var det bara att skynda sig hem till rormokaren som ar har nu. Senare ska jag forst prata med mammi och sa tankte jag aka till Ikea ikvall. Ar sa skont att ga dar pa kvallen nar det ar folktomt!

Funderar pa att klippa mig lite kortare, laskigt eftersom jag har haft langt har sa lange nu. Men ibland kanns det som att det bara hanger dar och eftersom jag inte brukar locka eller platta haret forrutom nar jag gar ut sa blir det inte sa mycket av en frisyr liksom. Sa nu tror jag att det blir lite nedanfor axlarna och uppklippt, jag hoppas jag inte angrar mig bara!!! Men det vaxer ju ut igen som Elin och Sofia sager :-) Kul med en forandring i alla fall! Sa tankte jag gora blonda slingor ocksa. Skulle garna ha nagot i stil med alla fina frisyrer som Jessica Simpson har haft, alskar verkligen hennes har!

 










Torsdag och shopping

Vi hade jattetrevligt hemma hos Sofia igar kvall och gosade med hennes gulliga hund! :-) Idag har jag studiedag, skont! Trots detta vaknade jag vid halv 8 och tankte ga upp. Men sa laste jag en liten stund och somnade om till 10 istallet :-) Nu efter en frukost pa smoothie, rostat brod och te sa ska jag strax gora mig i ordning. Ska traffa Elin i Wood Green dar vi ska kika pa nyoppnade Primark och i lite andra butiker. Behover egentligen aka till Ikea ocksa men det kanske jag far tid till senare eller sa far det bli en annan dag. Maste vara hemma till 4 i eftermiddag i alla fall far da kommer rormokaren hit! Bloggar igen lite senare!

Twilight

Men gud, jag satt helt klistrad vid teven igar kvall for att kolla pa Edward! Nu maste jag definitivt se New Moon ocksa!


Idag har det bara varit uni som vanligt, nu ska jag strax gora mig i ordning for tjejkvall hemma hos Sofia! Mysigt!


Filmkvall

Efter powerwalk, dusch och en jattegod smoothie sitter jag har i soffan och laser lite bloggar. Ska hanga lite tvatt bara och sedan tankte jag kolla pa Twilight, alla pratar ju om att den ar sa himla bra sa ska bli spannande att se om det kan vara nagot for mig. Ha en mysig kvall sa hors vi imorgon, puss!


At uni

Forelasningarna ar slut for idag men skulle skriva ut lite artiklar som jag forhoppningsvis kan anvanda till mitt examensarbete sa har sitter jag nu. Passade pa att ga in pa Facebook och blogga samtidigt ocksa hihi. Har haft en seg dag idag och ska bege mig hemat strax. Senare blir det en powerwalk och middag. Skriver lite senare ikvall igen!


4 weeks to go

Nu har vecka 48 borjat och bara 4 veckor kvar tills jag aker hem, langtar sa mycket!

Idag har jag varit saa trott efter starten i morse klockan 5! Ar alltid sa svart for mig att somna om direkt nar jag ar tillbaka sa blev bara en timma ungefar tror jag. Trakig forelasning i skolan pa eftermiddagen hjalpte inte heller :-) Sedan har jag bara handlat mat efter uni, blev hur mycket som helst men hoppas att det racker ett tag nu i alla fall! Lagade taco kottfars till middag som jag hade till sallad, tomat, gurka, lok, ost och latt creme fraiche! Mums, var super gott! Far bli det till lunch imorgon ocksa eftersom jag har rester. Nu ska jag rycka upp mig har och stada upp lite, sedan planerar jag att forhoppningsvs sova innan klockan 10! Gud vad skont det skulle vara! Hors imorgon ♥


Godnatt!

Efter sondagsmiddag, X Factor och blogglasande sa borjar jag bli lite trott i alla fall. Sov ju sa lange i morse sa blir nog svart att somna ikvall tankte jag. Imorgon bitti ska jag skjutsa Luke klockan 5!!! Arghhh tidigt! Sedan far jag i alla fall sova i tva timmar till innan jag ska upp och till uni! Imorgon maste jag aven hamta ut recept och handla mat sa bloggar nar jag ar hemma imorgon kvall! Sweet dreams!


Skona sondag

Hej bloggen! Har tog vi en ordentlig sovmorgon, gud sa skont! Gick upp runt 11 tror jag sa ar helt utvilad nu. Har pratat med Sara pa Luke's playstation alldeles nyss, teknikens under! :-) Idag har jag inga som helst planer alls, underbart!

Det var jattedaligt vader nar vi vaknade, regnade och blixtrade till och med! Men nu ar det helt plotsligt jattefint och soligt, ser verkligen mysigt ut! Sa tankte kla pa mig traningskladerna nu och ta en powerwalk med min Ipod! Efter det blir det en dusch med peeling och inpackning. Sa tankte jag aven mala naglarna, Luke far mala mina tanaglar haha. Det ar sa svart att gora det sjalv! :-)

Igar kvall skulle Luke laga kyckling till middag, han foljde receptet till punkt och pricka men sedan nar vi skulle ata sa var den anda ra i mitten!!! Sa det var bara att slanga och sa bestallde vi pizza istallet. Mmm det var jattegott, forsta gangen jag at kolhydrater pa hela veckan. Men nu kanner jag mig sa trott pa allt vad fett heter sa fortsatter nog inte med LCHF nasta vecka. Haha vad bra det gar for mig! Tror det som jag tycker mest om anda bara ar att rakna kalorier, da far man ju ata vad man vill i alla fall. Idag blev det Jordan's flingor till frukost, te och citronvatten. Ska verkligen forsoka dricka tva liter vatten om dagen nasta vecka, mar sa mycket battre da och det ar sa gott med citronvatten dessutom!

Senare ska vi hem till Luke's foraldrar i vanlig ordning och ata middag. Hoppas ni far en mysig sondag!


Saturday

Vaknade vid halv nio imorse och sedan dess har jag mest stadat har hemma i lagenheten och fixat med den nya kylen! Jaklar vad jobbigt det var att gora rent allting men nu ar det gjort i alla fall :-) Ska ta nagot snabbt att ata strax och sedan ska jag ivag till praktiken i nagra timmar. Kanns lite jobbigt men Luke ska laga middag ikvall har han lovat och senare blir det X Factor sa jag har en mysig kvall att se fram emot i alla fall :-) Hoppas ni far en underbar fortsattning pa er lordag!


Fredagsmiddag

Lagade jattegod kyckling med mozzarella, tomat och bacon. Till det sa gjorde jag aven en graddsas och sallad och Luke fick ris till. Blev jattegott maste jag saga! Nu ska jag ta och diska strax, sedan plugga en liten stund och efter det en dusch och pa med mysklader! Ska efter det kolla klart pa det sista avsnittet av Collision som jag foljde forra veckan. Luke har fullt upp med sitt Playstation har vilket jag tror han saknar nastan mer an mig nar han ar i Birmingham haha!

Imorgon ska jag eventuellt till praktiken nagra timmar, inte riktigt klart an. Efter det blir det nog en lugn lordag med powerwalk kanske och sedan X Factor! Hoppas ni har en mysig fredagskvall, hors imorgon!


Uggs

Kom hem for ett tag sedan, har atit lunch alldeles nyss och ska strax hamta Luke i Hendon :-) Har ju inte visat mina efterlangtade Uggs som kom forra veckan, sa mysiga!

 




Forlovningsmiddag ♥

I lordags firade vi var forlovning med en massa vanner, vi blev 18 stycken tror jag. Forst middag pa italienska Ask har i narheten. Sedan gick vi ut pa drinkar pa the Village, var verkligen en jatterolig kvall!



Fina Tess och Stuart.



Sota Sofia och hennes pojkvan Iman.



Fina Elin och jag.



Finn och Heather.



Luke och jag ♥

Jaa!

Min laptop crashade igar kvall men nu har Luke's pappa fixat den. Allt han gjorde var att blasa bort damm pa batteriet, det hade jag aldrig tankt pa. Hoppas bara att den fortsatter fungera nu, visste inte vad jag skulle ta mig till igar kvall haha.

Tjejkvallen i tisdags hemma hos Elin var jattemysig! Igar var jag i skolan som vanligt och sedan blev det en lugn kvall hemma bara. Idag har jag haft studiedag sa tog en harlig sovmorgon och sedan pratade jag i telefon med alskade Sara! :-) Det var en underbar start pa dagen! Sedan har jag fixat lite hemma bara, snart blir det powerwalk och middag. Kollar nog pa nagon film senare tror jag och imorgon kommer ju Luke hem! :-)

Igar fick vi forresten var nya kyl, antligeeeen! Har vantat lange pa den kan jag ju saga, det ar inte alls lika bra standard har i London nar man hyr lagenhet som det ar i Sverige. Fick aven ett paket av mammi, i det lag det bland annat detta:



Nu tankte jag visa lite bilder fran i lordags!



Tisdag och tjejkvall

Kom hem fran skolan lite innan fyra, har sedan dess suttit har och kikat lite pa internet bara. Ska strax stada upp lite har hemma och dammsuga, sedan ska jag hoppa in i duschen och gora mig i ordning. Senare blir det tjejkvall hemma hos Elin med snacks. Har kopt med mig oliver, morotter, dipp och lite miniostar! :-) Allt detta tillater LCHF sa far se till att halla mig till det ikvall. Vi blir fem stycken sa det ska verkligen bli trevligt, finns ju inget roligare an att skvallra med sina tjejkompisar! :-)

Ha en mysig kvall!

Ny vecka

Vecka 47 har borjat och endast 5 veckor kvar idag tills jag aker hem, langtar!!! Idag har jag varit trott, har fortfarande inte aterhamtat mig fran somnbristen i lordags natt sa nu tankte jag ga och sova tidigt har snart.

Idag har jag varit i skolan pa formiddagen, kom hem efter 1 och da hann jag bara ata lite soppa till lunch och sa bar det ivag till praktiken dar jag skulle traffa min mentor. Sedan storhandlade jag pa vagen hem, kom inte hem forran vid 7 och da lagade jag middag och sedan pratade jag med mammi! Skulle egentligen stadat men det far jag hinna med imorgon istallet :-)

Den har veckan har jag bestamt mig for att borja LCHF (low carb high fat) igen istallet for att halla pa med shakes! Dem ar helt ok men tror inte att det kommer funka eftersom jag blir sa trott och pa daligt humor nar jag inte far ata. Sa det klarade jag ju av lange haha! Nu ar det som sagt 5 veckor kvar till jul och ska verkligen forsoka vara duktig har nu. Far se om LCHF kan vara nagot, har testat det forrut men tror inte att jag var tillrackligt strikt den gangen. Nu blir det inga kolisar overhuvudtaget, far se om jag kan fixa det :-) Har laddat upp kylen med en massa gitt i alla fall: flaskfile, kottfars, kraftstjartar och lax bland annat!

Alskar min ring sa himla mycket pa tal om nagot annat, hamtade ju den i lordags och den ar sa vacker och sparkly. Kan inte sluta titta pa den! Sov sa gott sa hors vi imorgon!

Last night

Ahh vad trevligt det var igar kvall med middag och sedan drinkar i Muswell Hill, hade jattekul! :-) Ska visa dem bilder jag har! Har nu bara sovit i 6 timmar, gick upp for ett tag sedan. Men har sa mycket att plugga idag sa kande att jag maste satta igang. Ska aven prata med mammi idag och sedan ska vi pa middag som vanligt. Ville kolla pa X factor reprisen men dem verkar inte visa den idag :-(

Nu ska jag hanga lite tvatt har och sedan ta en dusch sa att jag piggnar till!

Lordagens planer

Ville inte sova for lange idag eftersom jag har en massa att fixa sa vaknade vid 9 nar Luke skulle upp. Nu har jag atit frukost, last bloggar och kollat pa Gok's Fashion Fix lite. Innan kvallens middag har jag en del att gora:

* Aka till Brent Cross dar jag ska hamta min ring (antligen!!!), ga in pa Body Shop och kolla efter en fin klanning att ha pa mig ikvall.

* Stada lite hemma i lagenheten.

* Powerwalk och efter det dusch med harinpackning och peeling. Maste aven fixa ogonbryn och mala naglar!

* Har 14 sidor kvar i min praktikbok som maste vara klar tills mandag sa maste plugga lite om jag hinner ocksa.

Dags att satta igang! Ska stada forst tankte jag eftersom Luke inte ar hemma nu. Ha en mysig lordag!


Friiiday!

Tjejmiddagen igar kvall var supertrevlig med saa god mat och hembakta kanelbullar! Jag rullade darifran! :-)

Idag har jag varit i skolan pa formiddagen och sedan hamtade jag Luke i Hendon och skjutsade honom till hans college i St Albans dar han skulle lamna in lite arbete. Sedan kom vi hem igen och nu ska jag strax ga till Tesco och handla lite ingredienser till kvallens middag. Tankte gora quorn burgare med hemmagjord klyftpotatis, hoppas det blir gott! Sedan blir det nog bara en mysig kvall har med film! :-) Ha en underbar fredagskvall!


Torsdag och tjejmiddag

Halvdag i skolan idag, nu blir det powerwalk om ett litet tag och sedan kanske jag pluggar en liten stund. Senare ikvall ska jag pa tjejmiddag vilket verkligen ska bli jattetrevligt! :-) Imorgon ar det fredag igen och Luke ar tillbaka! Hoppas ni har en bra dag :-)

Hot Chocholate

I mandags borjade jag ju med mina shakes som jag kopte. Dem ar faktiskt helt ok, definitivt dem godaste jag testat i alla fall. Borde gjort dem istallet for Cambridge dieten, hade varit mycket billigare ocksa! Det ar i alla fall ett pulver som man blandar med varmt vatten sa att det blir som varm choklad. Smakar nastan som det ocksa :-)

Har dock inte kunnat gora en enda dag med bara shakes sedan i mandags, ar for jobbigt tycker jag och tycker om mat alldeles for mycket! Sa har lagt till lite annat och druckit ungefar tva stycken om dagen. Fast igar drack jag inte nagon alls. Men det verkar definitivt funka i alla fall sa far se om jag fortsatter. Nu har jag gatt ned 12 kilo totalt och ville egentligen ga ned 12 till innan jul men tror att det ar lite val optimistiskt. Det ar ju trots allt bara 6 veckor kvar haha! Sa istallet for att kanns mig besviken over det sa tanker jag bara positivt pa hur mycket jag redan gatt ned och att jag verkligen kan se skillnad pa klader etc. plus att jattemanga kommenterat vilket ar jatteroligt :-) Nu forsoker jag med 9 kilo till jul i alla fall, blir lite mer an ett kilo i veckan da vilket anda ar valdigt svart! Men vi far se i alla fall! :-) Blir glad om jag kan komma i mina gamla jeans i alla fall :-)

Nu ska jag kika lite pa The Hills tankte jag pa laptopen och efter det blir det gardagens Don't Tell the Bride och sedan tredje avsnittet av Collision! Nu kom jag pa att mammi nog skulle ringa ocksa! Ha en mysig kvall!

Wednesday

Gud sa skont med sovmorgon, vi fick en studiedag idag sa det var verkligen uppskattat. Sov till nio ungefar sa kanner mig helt utvilad nu. Sedan har jag inte gjort sa mycket mer an att dricka min varma choklad shake och kollat pa This Morning och last bloggar! Tankte bara stanna inne idag, maste verkligen satta igang med min praktik bok som maste vara klar pa mandag da jag ska traffa min mentor. Plus tjugo sidor att skriva, jippie! Om det gar bra med pluggandet sa kanske jag kan kika pa The Holiday ocksa! :-)

Nu forst ska jag kolla lite i min garderob och se om jag kan rensa ut den lite! Ha en toppen onsdag!

Powerwalk och tv-kvall

Kom hem fran skolan for ett litet tag sedan! Tankte ga pa powerwalk om ett tag och senare sa blir det tv-kvall med How to Look Good Naked och Collision, det nya dramat jag borjade se pa igar kvall. Det var jattespannande sa ska definitivt folja det tankte jag. Hoppar till och med over sasongens sista Don't Tell the Bride men det gor ingenting for det gar pa repris imorgon :-)

asos Petite

Den har avdelningen pa asos har sa himla mycket fint. Petite ar egentligen for kvinnor under 160 cm men hur stor skillnad kan det vara pa sjalva kladerna kan man ju undra. Man kanske borde ta en storlek storre med tanke pa langden antar jag. Dem har plaggen var jattefina i alla fall, fran £16 till £35:








En liten olycka!

Luke sager alltid att jag ar sa klumpig och ibland, men inte alltid haha, har han ratt! Igar kvall hade vi nagra ljus tanda i vardagsrummet och Luke hade precis blast ut dem. I det ogonblicket (hade somnat pa soffan och var jattetrott) slangde jag upp flisfilten i luften som landade pa ett av ljusen som fortfarande var jattevarmt och valte omkull! Ojoj, sa filten blev helt brand plus att det rann stearin langs vaggen! Sa nu ar filten forstord och vaggen maste fixas! Jag far inte rora den sager Luke, bast att lata bli det da antar jag :-) Men tank om det bara varit jag hemma och ljuset fortfarande varit tant och hela filten hade borjat brinna! Hade fatt panik!!!

Trott!

Var helt slut igar kvall och imorse vaknade jag samtidigt som Luke 05:30 nar han skulle upp och sedan kunde jag inte somna om pa ett tag. Det resulterade i att jag vaknade upp helt yrvaken nar mitt alarm ringde efter att antligen ha kunnat somna om. Har varit trott hela dagen efter det :-( Kom hem fran uni for ett tag sedan och tankte ta en liten nap nu. Senare maste jag stada upp har hemma och plugga lite.

Tva intressanta saker pa tv ikvall sag jag sa dem tankte jag kolla pa. Den forsta en dokumantar om for tidigt fodda bebisar i UK och den andra en ny kriminalserie som borjar ikvall, verkar spannande sa ska se om det kan vara nagot for mig!


Sunday dinner

Puh sa var praktiken slut!!! Hade garna haft lite ledigt nu i nagra dagar men imorgon ar det en ny vecka som borjar och har forelasningar varje dag! Idag var jag hemma tidigt i alla fall sa det var skont. Tog en lang dusch med peeling, har borjat gora det tva ganger i veckan och ar verkligen jattebra for hyn tror jag. Efter det sa hann jag inte gora sa mycket mer innan vi skulle hem hit till Luke's foraldrar pa roast dinner.

Senare blir det X Factor resultat och ska aven prata med pappi sa jag kan gratulera pa Fars Dag! :-)

Imorgon borjar som sagt en ny vecka och tankte testa shakes nu i veckan och se om jag kan satta nagon fart pa viktnedgangen! Gar lite segt just nu och kanns som att jag statt still pa samma vikt i evigheter sa blir nog bra att testa nagot nytt hoppas jag. Men kommer fortfarande ata lunch nar jag ar i skolan, blir for jobbigt annars tror jag. Sedan pa helgen kommer jag nog ata som vanligt med.

Nasta lordag ska Luke och jag ha lite forlovningsfirande med vanner vilket ska bli valdigt trevligt. Blir nog manga som kommer forhoppningsvis sa vi tankte boka bord pa nagon trevlig restaurang. Far fundera ut i veckan vad jag ska ha pa mig och pa fredag far jag antligen hamta ringen! :-) Ha en mysig kvall!

The Holiday

Inne pa Tesco's idag slog jag till med den har filmen. Tycker den ar sa himla mysig att kolla pa till jul, precis som Love Actually ar!


Bonfire night

Det har smallt fyrverkier har i London nu i flera dagar, dem firar verkligen stort har nar det ar Bonfire night!

Efter praktiken idag handlade jag lite, sedan blev det en dusch och pa med myskladerna! Blev ingen pizza igar sa det slog jag till med ikvall istallet. Bara en kopt Quattro Formaggio fran Tesco's men god var den! Sedan slank det aven ned choklad och chips med dipp sa nu kanner jag mig allmant proppmatt!

X Factor var jattebra ikvall med movie night, min nya favorit ar Joe! Vill att han ska vinna, han har sa himla fin rost. Luke har gett sig ut for att kolla pa nagon boxningsmatch sa jag tankte bara ga och lagga mig strax. Imorgon ar det sista dagen pa praktiken! Det ar aven Fars Dag, har skickat kort till pappi och ska aven saklart prata med honom imorgon tankte jag.


Friday night in!

Sitter och funderar pa vad det ska bli till middag har, antagligen pizza! Gar inte sa bra den har veckan med dieten! Men ibland maste man ta en liten paus och nasta vecka blir det nya tag, 6 veckor kvar till jul da! :-)

Ikvall tankte vi i alla fall kolla pa nagon bra film har hemma hos oss, kanske Australia, har inte sett den annu! Imorgon blir det praktik klockan 9! Ha en underbar kvall! :-)


Busy!!!

Har knappt satt mig ned forran nu sedan jag kom hem fran praktiken! Forst 9-5 dar, sedan kom jag hem och fixade lite. Sedan powerwalk, dusch och lagade middag samt tvattade! Sedan pratade jag med mammi och Luke! Nu sitter jag antligen har med te och nagra pepparkakor och ska kolla lite pa internet tankte jag samt lasa ett tag!
Ikvall/inatt ar jag on call med min mentor sa om hon ringer mig sa ar det jag som far ta mig upp mitt i natten och aka ivag! Men inte sakert att nagon behover forlosas sa vi far se :-) Sov inte sa bra igar natt sa ser fram emot en, forhoppningsvis, lugn natts somn! Imorgon kommer Luke hem igen <3

Chimichangas ♥

At jattegod middag med Elin pa Chimichangas ikvall, kom hem for en timma sedan ungefar. Kommer sakna Elin saaaa mycket nar hon flyttar hem till Sverige!!! :-(

Imorgon borjar fyra dagars praktik sa far ga och sova tidigt ikvall tror jag! Hors imorgon!


All I want for Christmas!!!

Detta onskar jag mig i julklapp julen 2009:

* Halsband i vitt guld eller silver som jag kan ha pa mig varje dag, har inget sadant halsband som jag anvander hela tiden.

* Grey's Anatomy Series 4 boxen.

* Sex and The City boxen.

* Mysiga tofflor.

* Fina klader.

* Bocker.

* Svart planbok fran Mulberry.

 

* Saker till lagenheten: mysiga tekoppar, fint paslakan, fotoramar etc.

* Snygg storre vaska i lader.


Breakfast

Blev sovmorgon idag, somnade sa sent igar kvall! Nu blir det frukost: fullkornsbagel med agg, lite smor och kaviar. Till det apelsinjuice och te! Dagens planer ar att plugga och powerwalka senare! Lagenheten maste aven stadas upp lite och sa tankte jag ata varma mackor till lunch, mums! Maste kopa tomater till det for det glomde jag igar. Dags att ata nu!

Tisdagstrott!

Kom precis hem fran praktiken for ett litet tag sedan, stannade pa Tesco's och handlade pa hemvagen ocksa. Nu ska jag ta en dusch, ta pa mig Luke's morgonrock och ata thai curry! Har tant lite ljus har ocksa :-) Imorgon ar jag ledig igen, sedan blir det praktik resten av veckan plus helgen! Skola hela nasta vecka sa blir lite mycket tror jag men nagra halvdagar nasta vecka i alla fall sa ska nog ga bra hoppas jag.

Mammi ringer nog senare tror jag och sa tankte jag kolla pa favoriten Don't Tell the Bride! I det temat kopte jag aven den har filmen fran Tesco's for endast £3! Undrar om den kan vara rolig!? Ha en mysig kvall!


Wayne och Colleen Rooney

Englands mest kanda WAG (efter Victoria Beckham i alla fall) har i eftermiddags blivit mamma till en liten pojke! Hon forlostes i ett NHS sjukhus med Wayne narvarande :-)


Pepparkakor

Detta ar dagens meny for min del:

Frukost: Fullkornsbagel med peanutbutter och lite sylt. Te och apelsinjuice.

Lunch: Jordan's granola cereal med lite mjolk. Apelsin och nagra pepparkakor.


Middag: Fullkornspasta med pesto och gronsaker.


Snack: Apple.


 

 


Diet update

Nu blir det en nyttig vecka har hoppas jag efter en trevlig helg! Syns inte sa mycket pa vagen dock som tur ar. Nu ar det ca 11 kilo totalt vilket ar superbra men vill fortarande ga ned en massa som sagt till jul. Min diet fungerar valdigt bra och gar ned ca 1-2 pounds i veckan vilket ar toppen men for att satta lite extra fart sa kanske jag kor nagra dagar med shakes tankte jag. Men far bli nar jag gar i skolan i sa fall, blir for jobbigt att gora det pa praktiken. Skulle aldrig klara en hel vecka men tankte kanske 4 dagar i rad i alla fall. Men om det ar for ackligt sa kommer jag bara fortsatta med min vanliga diet :-)


Ny vecka!

Sju veckor kvar tills jag aker hem nu, nedrakningen har borjat hihi! :-) Vaknade lite efter nio idag, sista sovmorgonen innan praktiken borjar igen. Bara denna vecka kvar nu och sedan ar jag tillbaka i skolan i en manad. Luke akte till Birmingham tidigt imorse.. :-(

Dagens planer ar att ta det lite lugnt nu har forst ett tag, lasa bloggar och kolla pa X Factor reprisen, obsessed!!! Sedan ska jag plugga resten av dagen och ga pa powerwalk senare. Imorgon ska jag delta i en antenatal class och ska prata om smartlindring under forlossning sa maste forbereda det.

November rain

Regnigt har idag pa forsta november! :-) Tankte ga pa powerwalk men kanske far bli imorgon istallet. Hade jattetrevligt har igar med en massa prat och skratt! Blev aven en hel del onyttigt som slank ned sa nu galler det att vara nyttig har, har fortfarande en massa att ga ned till jul enligt min plan sa bara att kampa pa. Idag blir det nog mest lugnt har hemma och sa ska vi som vanligt pa sondagsmiddag. Ikvall ar det aven X factor resultaten som inte far missas! :-)


RSS 2.0