Mors Dag och segling!

Idag firade jag min fina mammi med frukost, blommor och kort!



Sedan sa bar det av ut i skargarden med nya segelbaten, jag kan inte segla men forsoker lara mig lite av pappa. Det blev en valdig fart och lutning pa vagen hem sa det var jattekul! Solen ar sa himla underbar i skargarden sa fick en massa farg hoppas jag! Kanner mig inte pa topp, hade jatteont i halsen under natten. Ingen feber men har atit halstabletter hela dagen, hoppas det blir battre snart. Nu kommer min lillebror hit pa middag strax. Det blir kottfarssas och spaghetti, en av mina favoriter!





Det har statliga skeppet var ocksa ute och seglade.



Vi lag for ankare en liten stund och jag satt pa badbryggan och doppade fotterna i vattnet, det var jattekallt!



Det gick riktigt fort pa vagen hem :)


Lordag

Idag blev en mysig lordag, skont for jag har lite ont i halsen nu. Usch hoppas jag inte blir sjuk nu. Har ju alltid allergi pa sommaren och ibland brukar jag ma lite daligt i och med det sa forhoppningsvis ar det bara det... Har i alla fall varit pa promenad med finaste Sara och sa fikade vi efter det har hemma :) Ikvall blir det val Eurovision aven fast det ar trakigt nar Sverige inte tavlar :( Imorgon ska vi ut och segla med nya, fina baten om vadret ar vackert! Hoppas ni har en underbar helg!

Stackars Anna

Usch vad besvika vi blev har hemma igar kvall :( Varje ar tror man ju att Sverige ska vinna men nu gick vi ju inte ens vidare till final. Tyckte att vi hade en av dem finaste latarna dessutom, mycket battre an flera av dem som gick vidare. Nu vill jag inte ens kolla pa lordag!

Rakfrossa

Harom kvallen at mamma och jag rakor till middag, sa himla gott! Mycket jobb att skala men det ar vart det nar man far ata dem efter ;)


Dagens bilder

Idag har mamma och jag varit i stan hela dagen och haft det mysigt. Shoppat en del, atit lunch och glass i solen! Kopte en fin kjol, en topp och leggings och dessutom hittade jag antligen en klanning till brollopet. Tycker jattemycket om den :)



Har fatt en massa fraknar!



Mot stan!



Klanningen! Den ar mer lila i verkligheten men samtidigt bla, jattefin farg!



Trivs battre nar axelbanden ar pa sa tror jag kor pa det till brollopet.

Nu ar det dags for Eurovision semifinal 2 med lite vitt vin och choklad. Heja Anna!

Hemmamys

Det ar sa harligt att vara hemma! Jag tar sovmorgon varje dag, sedan gar jag upp och gor mig iordning, ater frukost framfor teven och kollar lite pa internet efter det :) Sa skont att bara ta det lugnt och samla krafter! Igar var vi och fikade hemma hos mina kusiner och fick rabarberpaj, mmm sa gott det var! Vet att jag ska halla pa med GI men rabarberpaj kan jag bara inte saga nej till :) Usch vad trakigt Eurovision var forresten, nagra latar var val helt okej men det var flera som var helknappa! Men sa ar det val varje ar i och for sig... Ska blir roligt att se Anna imorgon kvall i alla fall!

Idag ar det riktigt fint ute, ska ga ut pa verandan nu och lasa lite strax. Nar mamma kommer hem blir det en powerwalk for oss!


Shoppingsugen

Har suttit och last lite bloggar och sett sa mycket fint som finns ute i butikerna nu. Ar valdigt shoppingsugen men har inte tankt att kopa sa mycket medan jag ar hemma. Det enda jag verkligen behover ar en klanning till brollopet om nagra veckor. Daremot hittade vi ett par av mina gamla jeans hemma hos mormor igar, dem hade legat dar for att mamma skulle sy upp dem. Dem ar raka och morkbla, fran Gul & Bla, kommer inte ihag nar jag kopte dem. Tror att det maste varit pa hogstadiet, dem satt fint i alla fall, liiite tighta men nu har jag ett par "nya" jeans i alla fall :)

Ska ladda ned lite musik till Ipoden nu och sedan blir det en powerwalk. Det ar sol ute igen! Ikvall ska jag traffa fina Sara <3

Blixtar och dunder!

Det ar aska och blixtar for fullt har hemma, sitter i vardagsrummet och kikar ut. Det ar sa himla morkt pa himmelen och nar som helst kommer det vraka ned regn, japp nu borjade det precis!!! I London ar det varmebolja! VISSTE att det skulle bli sahar, typiskt :( Hoppas det fina vadret kommer tillbaka snart!!!

Hemma!

Ahh det ar sa skont att vara hemma! Sova i superskon sang, ata FIL till frukost (mums!!!) och sitta ute och sola i varmen! Har brannt mig idag aven fast jag smorjde in mig med solfaktor 30! Resan hem gick valdigt smidigt igar, var hemma lite innan 7 och fick da supergod grillad kyckling till middag. Idag har vi varit pa 50 ars kalas, kom hem for 2 timmar sedan ungefar. Nu nar jag ar hemma tanker jag kora GI/LCHF, borjade idag och har gatt fint hittills. Lyckades till och med sta emot pasta, baguette och mormors sockerkaka pa kalaset, ar lite stolt faktiskt :) Nu galler det bara att fortsatta sa. Ska borsta tanderna nu och krypa ned i sangen, sov sa gott!

I'm coming home!

Sa nu ar nastan allt klart och jag ska bege mig mot bussen. Forst buss till Golders Green, sedan buss till Stansted, sedan flyg till Skavsta och sist men inte minst 80 minuters busstur till Stockholm! Det blir mycket buss det, har med mig massa lasning och min Ipod sa det blir nog inga problem. Sov inte sa bra inatt heller sa kommer nog somna sa fort jag far chansen ;) Vi ses i Sverige!!!

Torsdag!

Imorse blev det en ordentlig sovmorgon, vaknade inte forran lite innan 10, sa skont! Ringde min personal tutor i skolan nar jag gatt upp och blev jattejattejattenojd med mitt provresultat :) Har varit sa glad hela dagen, forvantade mig verkligen inte ett sa fint betyg. Annars har jag mest fixat infor imorgon, skrivit ut boardingpass, packat och stadat lagenheten sa att det ar fint ett litet tag medan Luke bor sjalv i alla fall :) Gick pa en langpromenad med Therese ocksa, det var riktigt svettigt i varmen! Sa himla typiskt om det blir riktigt pangvader har nu nar jag aker och sa blir det inte fint hemma, men tydligen ska det fina vadret halla i sig hemma verkar det som. Hoppas, hoppas! Vill sa garna ha lite farg!

Ska gora lite te nu. Maste hanga tvatt och byta sangklader ocksa men sedan ar det nog dags att sova tror jag! Ooh maste fixa till naglarna ocksa :) Sov sa gott!

Today

Sa nu var provet gjort i alla fall, kandes okej men vi far se imorgon da vi far ringa om resultaten :) Provet har hallt pa i 2 dagar nu da det ar 30 minuter var for varje person. Allt handlade om ett obstetric emergency, vi fick ej veta vilken av 7 mojliga som vi skulle behova utfora forran det var provdags. En av mina larare kom och hamtade mig i ett rum och sade att jag sag valdigt lugn och avslappnad ut, haha det var jag inte kan jag saga! Sa fick jag valja ett av 4 stycken papper som lag pa bordet och den jag valde blev mitt emergency som jag sedan fick skriva om i 10 minuter och sedan ga in i ett rum dar jag fick prata om allt jag skulle gora i en sadan situation infor 2 stycken andra larare och en filmande kameraman! Det kandes okej men vet att jag missade en del saker. Haller tummarna for morgondagens resultat!

Gick pa en drink till en pub i narheten av skolan efter med nagra gulliga tjejer fran min klass. Var superhungig nar jag kom hem sa vrakte i mig en massa chips och dip! Denna veckan har verkligen inte gatt bra for min diet, nasta vecka blir det nya tag hemma i Sverige! Nu ska jag kika pa senaste The Hills avsnittet tankte jag :)


Provdags

Idag ar det jattefint vader med bla himmel utanfor mitt fonster, antligen! Sov inte bra inatt alls :( Har last bloggar nu och atit frukost. Ska diska strax och sedan satta igang med pluggandet igen. Ar sa himla nervos, angrar som vanligt att jag inte borjade plugga tidigare... Ska traffa en tjej i min klass vid halv 3 tiden sa vi kan ga igenom lite tillsammans. Sedan har jag provet vid 4. Wish me luck! Vi hors senare, puss!

Plugg, plugg, plugg...

Har suttit och pratat hogt har hemma i soffan och forsokt klamma in sa mycket information som mojligt pa eftermiddagen, har fortfarande massvis kvar men har tid pa mig imorgon ocksa innan provet. Var pa langpromenad med Therese tidigare ocksa, trevligt! Sa kul nar man ar tva stycken och det kanns inte sa himla jobbigt da aven fast vi gick i ungefar en timma, sa vi ska borja ga tillsammans nagra ganger i veckan nu! Jag mar sa bra av att fa komma ut i friska luften ocksa (eller ja, London kanske inte har den basta luften direkt haha) och fa rora pa benen, harligt!

Nu ska jag fortsatta att plugga, senare blir det nagot eller nagra program framfor teven! Hoppas ni mar bra, kramis!

3 dagar kvar :)

Ahh jag vill bara att den har veckan ska ga sa fort som mojligt sa att det blir fredag och jag ar pa vag hem! Idag var jag till optikern for att kolla linserna, min syn har blivit lite samre tydligen sa nu ar nya linser bestallda. Sedan blev det lite plugg pa eftermiddagen. Gud vad jag maste plugga imorgon for att fa in allting tills pa onsdag! Nu ska jag strax bege mig mot sangen och lasa lite innan det ar dags att sova igen :) Kramis!

Ett regnigt London

Sondag idag och regnet fullkomligt vraker ned utanfor mitt fonster! Jag har alltid tyckt valdigt mycket om regn (nar man inte ar ute det vill saga) sa tycker det ar riktigt mysigt att sitta och titta ut genom fonstret har i min soffa. Grillningen igar blev mycket lyckad, gud vad gott det kan vara! Speciellt nar man sitter utomhus som vi gjorde :) Lukes foraldrar har en liten wood burner som dem tande pa efter middagen och gud vad varmt det blev! Som en liten mini eld, sa vi satt ute runt den i flera timmar fast det bara var nagra plusgrader :)

Det blev ingen powerwalk igar sa korde armar och ben idag istallet, jaklar vad jobbigt det ar! Ar nydsuchad nu och magen kurrar sa ska gora iordning middag strax. Bara 4 dagar kvar nu tills jag aker hem pa fredag, langtar supermycket! Men innan dess har jag det hemska, laskiga, gigantiska provet pa onsdag eftermiddag, usch! Har sadan dalig motivation sa nagot pluggande har det inte blivit av i helgen. Ar i alla fall ledig fram tills pa onsdag sa jag kanner mig inte sa stressad aven fast jag borde det egentligen! Langtar tills juli da allt ar inlamnat och avklarat och jag bara har praktiken att koncentrera mig pa... Hoppas ni har en mysig sondag lovelies!

Grillkvall

Heej, hoppas att ni mar bra och njuter av det underbara vadret hemma i Sverige ni som ar dar. Pratade precis med mammi som berattade om sommarvarmen! Har ar det gratt och mulet istallet :( Usch, hoppas det fina vadret kommer hit med snart! Igar efter middagen hemma hos Lukes foraldrar fortsatte vi till puben for en drink med vara grannar. Det blev mer an bara en drink dock och somnade inte forran vid 2. Sa idag blev det en riktigt lang sovmorgon och har bara tagit det lugnt hela eftermiddagen. Ska trotsa det trista vadret strax ch bege mig ut pa en powerwalk och senare ska vi grilla en massa gott hemma hos Lukes foraldrar. Det blir bade kyckling, kott och gronsaker, mums!


Happy Friday!

Heej, hoppas att ni mar bra mina vanner! Igar hade jag min sista dag pa praktiken och det blev en busy dag, sprang omkring hela dagen kandes det som och slutade sent men fick mkt gjort i alla fall. Sa idag har jag varit ledig och det ar jag aven i helgen och mandag, tisdag. Sa himla skont, men maste plugga massvis med start imorgon da vi har varat jatteprov pa onsdag! Idag har jag varit i Brent Cross med min van och hennes ursota bebis, vi kikade i affarer och at jattegod lunch!

Dieten har gatt valdigt bra i veckan, har nu gatt ned 2.2 kilo sedan forra mandagen sa det ar jag valdigt nojd med. Ligger fortfarande lite efter i min plan, nu ar det 4 veckor kvar sa vi far se hur det gar. Tankte borja med min tranings dvd igen, korde armar och ben imorse med den i en timma innan frukosten och jag blev HELT slut! Tankte gora den 2 ggr i veckan plus 2 powerwalks sa det tror jag blir bra traning for hela kroppen!

Nu ska jag hanga lite tvatt och sa ska vi strax ivag till Lukes foraldrar pa kebab och film senare tror jag :)

Wednesday

Idag har jag agnat mig at absolut INGENTING, sa himla skont att bara ta det lugnt och slappa. Borde verkligen ha satt igang med lite plugg infor nasta veckas stora prov men jag ar ledig fredag, lordag, sondag, mandag och tisdag innan provet ar pa onsdag sa forhoppningsvis blir det tid nog att plugga under dem dagarna :) Ska ta mig upp fran soffan nu och satta igang och stada lagenheten, det behovs verkligen! Senare ar planerna bara middag och powerwalk ikvall, sakert nagot pa teven som jag inte vill missa ocksa ;) Hoppas ni mar bra!


Trottis

Ahh kanner mig helt slut idag, blir ingen powerwalk for mig ikvall. Istallet ska jag ta en varm dusch strax och sedan blir det ost och skink paj med gronsaker till middag, mums! Ar sa himla trist med vadret for tillfallet tycker jag, det ar faktiskt riktigt kallt och kanns inte alls som maj. Nu far det bli var tack bade har och hemma i Sverige tycker jag! Nasta fredag aker jag hem (om inte vulkanen satter igang igen) och da vill jag ha solsken och minst 15 plusgrader hemma :)

Har jobbat nu sedan torsdag forra veckan sa det ar val inte konstigt att jag kanner mig trott i och for sig, min mentor har gett mig 2 extra dagars ledigt den har veckan sa imorgon ar jag ledig=sovmorgon! Men inte for lange, har en hel del att sta i! Hoppas ni mar bra mina fina vanner, puss!

Monday

Blev en lite kortare dag idag pa praktiken, skont! Tog bussen dit och hem idag sa det var skont att inte behova trangas pa hemvagen i rusningstrafiken i alla fall :) Min bil seglade igenom besikningen som Lukes pappa sade, jippie! Det ar en sadan bra liten bil som jag har haft i 2 ar i host, kopte den for nagra tusenlappar bara och det var den verkligen vard! Har diskat precis och nu tankte jag lasa lite bloggar och tidningar jag har hemma :) Hoppas ni har fatt en bra start pa denna nya maj vecka!

Mmm Marabou!

Ahh sov sa skont inatt, somnade vid 11 sa fick manga timmars somn innan mobilalarmet ringde. Luke ramlade in nagon gang vid halv 4 tiden imorse men jag vaknade knappt :) Kom hem fran praktiken vid 4 tiden idag och gick pa en powerwalk direkt. Sedan blev det middag hemma hos Lukes foraldrar, det var riktigt gott med en roast dinner da jag inte atit det pa jattelange nu! Lamnade min bil dar da den ska besiktas imorgon hos Lukes pappas van. Ar lite nervos, har verkligen inte rad med att fixa massvis om nagot ar fel sa jag hoppas att min lilla bil mar bra! Har halvlegat har i soffan nu framfor laptopen sedan vi kom hem med te och Marabou mjolkchoklad! Min snalla mentor var pa Ikea igar och kopte en jattestor chokladkaka till mig :) Tankte att jag skulle unna mig det ikvall, det har gatt jattebra sedan i mandags med dieten: -1.6 kg aven fast det var Lukes fodelsedag och sedan tjejkvall sa ar mycket nojd med det. Ska forsoka denna vecka att kora riktigt hart da det fungerar sa bra! Nu ska jag ta ett glas kall mjolk med min choklad, sa himla gott! Vill titta pa det senaste The Hills avsnittet sa ska forsoka hitta det nu!


Hemmakvall

Vi har det alltid sa himla trevligt hemma hos Sofia och kom inte i sang forran vid 2 tiden igar natt! Blev en ganska lang dag pa praktiken idag och pa hemvagen var jag tvungen att utratta lite arenden sa var jattetrott nar jag kom hem till slut. Var en massa saker jag borde ha gjort ikvall, borde ha gatt pa en powerwalk, borde ha stadat lagenheten, borde ha borjat pa mitt personal statement och borde ha fyllt i min praktikbok! Ahh gjorde inget av detta utan plockade bara iordning lite hemma, tog en varm dusch och tog pa mig mysklader och tande ljus! Sedan har jag kikat pa teve och last bloggar och bara tagit det lugnt, sa skont! Luke ville att jag skulle folja med till puben men kande inte for det heller nar jag ar sa trott. Sa det far bli en tidig kvall helt enkelt, imorgon ar det praktik igen! Hoppas ni har en harlig helg <3

Friday!

Ojj vad denna vecka gatt snabbt och nu ar det fredag igen! Inte sa skoj for mig i och for sig eftersom jag jobbar i helgen och anda tills nasta onsdag :( Men borjar inte forran 10 imorgon sa far en liten sovmorgon i alla fall. Ska ivag pa tjejkvall hemma hos Sofia om ett litet tag, mysigt! Hoppas att ni mar bra och far en underbar helg!


Election night!

Idag ar det val har i UK, spannande att se vem som vinner! Tanker inte folja dramat under natten utan far se imorgon bitti helt enkelt. Kom inte hem forran sent fran praktiken, stannade till pa Primark pa hemvagen och kikade. Det fanns inte mycket fint alls tyckte jag men hittade i alla fall ett par linnebyxor och ett par jattesota sandaler i akta lader for bara £12! Nar man hittar sadana fynd tycker jag mycket om Primark :) Annars finns det vaaaldigt mycket dar som inte alls ar fint ocksa.

Ska ta en kopp te nu och vanta pa tvattmaskinen, sedan blir det sangen for min del! Hoppas att ni mar bra mina vanner!

Happy Birthday Baby!

Idag ar Lukes fodelsedag, nu ar han hela 27 ar gammal :) Jag har varit ledig idag men Luke jobbade sa nar han kom hem firade vi med presenter och middag!



I present fick Luke en snygg skjorta fran River Island och Avatar dvd:n i Blue Ray!



Kyckling med soltorkade tomater, mozzarella och bacon. Till det haricot verts, graddsas och vitt vin!



Till efterratt jordgubbar doppade i vit och mork choklad.

Min plan!

Heej, hoppas att ni har haft en bra start pa denna nya vecka och en harlig Bank Holiday om ni befinner er i London :) Har har det varit jattekonstigt vader idag, det sag helt okej ut imorse nar jag begav mig till praktiken sa struntade i bade jacka och paraply. Hade en varm kofta pa mig idag sa det racker gott och val tankte jag. Dar hade jag fel, under dagen hann jag se bade regn, hagel och nastintill orkan storm! Jag hackade tander mellan hembesoken och angrade bittert att jag inte tagit jacka och mina Uggs. Men man maste se lite ordentlig ut pa praktiken sa Uggs skulle nog inte godtas tyvarr... Vi var klara vid 3 i alla fall sa jag ska inte klaga egentligen! Luke har satt pa varmen igen hemma och tant ljus sa har kanns det mer som host an maj manad! Det vander nog snart far vi hoppas, ska ta en varm dusch och satta pa mig raggsockor efter det ;)

Nu ar det bara 6 veckor kvar tills vi ska pa brollop och da jag satt mitt mal for viktminskningen. Eller ett litet mal i alla fall eftersom det kanske blir nagra kilo minus till efter det forhoppningsvis. Men till brollopet vill jag kanna mig slank och smal i en fin klanning! Jag har tankt mig minus 10 kilo tills dess och nu kanns det bara som att jag star stilla vilket ar bra pa ett satt eftersom jag inte gar upp men maste ta tag i detta nu sa att jag far se lite resultat! Sa nu blir det 2-3 veckor med 1000 kalorier dagligen vilket ar valdigt lite och inte rekommenderas egentligen men det kan vara okej for en kort period bara och for att satta igang viktminskningen igen! Sedan aker jag hem i 2 veckor och da tankte jag kora low carb medan jag ar hemma. Dels for att jag tror att det ar bra att byta metod ibland och dels for att det kanns mycket lattare att kora low carb hemma an vad det ar har. Sa nu ar det 1000 kalorier som galler i alla fall, size 10 here I come!

ASOS Mesh Insert Bandage Dress

Den har klanningen har jag kikat pa till brollopet ifran Asos. Tycker den skulle vara jattefin med ratt accessoarer och en slank kropp dessutom ;)

Filmkvall

Tog en ordentlig sovmorgon imorse for att ta igen for gardagen hihi. Har fatt lite gjort idag som att handla mat och stada ordentligt hemma. Luke har akt ivag pa killkvall hemma hos en van som bor utanfor London sa jag ar hemma sjalv ikvall, planerar att ha det mysigt med film och godis! Samt tycka synd om mig sjalv eftersom jag maste jobba imorgon da det ar Bank Holiday och alla andra ar lediga :( Kopte i alla fall en dvd igar som jag velat se jattelange, den ska vara valdigt sorglig sa jag far ladda upp med nasdukar! Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en harlig sondagskvall fina ni!


Forsta maj

Glomde helt bort att det var Valborg igar, hoppas att ni hade det mysigt om ni firade :) Nu ar forsta dagen pa maj snart avslutad och jag har haft en jattemysig start pa manaden. Luke och jag akte in till London pa formiddagen (det var med mycket overtalning jag valde bort min sovmorgon kan jag beratta) och gick pa museum, lunchade, promenerade i solen och shoppade lite. Det var jattemysigt att hitta pa nagonting tillsammans, det ar sa sallan det blir av <3



Natural History Museum i South Kensington.



Det fanns massvis att titta pa, Luke var overlycklig. Han alskar allt som har bade med natur och historia att gora.



Jag tyckte mest om biologi avdelningen, har ar en jattebebis som ar 8 ggr normal storlek i livmodern!



Vi fick koa jattelange for att kolla pa den har real size T-Rexen som rorde sig. Tycker den var lite laskig!





Vi var inne pa bade Harrods och Mulberry i Knightsbridge. En vacker dag SKA jag aga en vaska harifran, ahh vad mycket fint dem hade. Sag att en av personalen sneglade pa min Topshop vaska men man maste ju fa dromma i alla fall! One day, one day...

Det var stralande sol och bla himmel hela dagen, sedan nar vi var pa vag langs Oxford Street till tunnelbanan sa borjade det sjalvklart sporegna. Typiskt London! Hoppas ni har en trevlig helg mina vanner!

RSS 2.0