Elin

Idag flyttar älskade Elin hem till Sverige. Vi har kännt varandra i hela 6 år i september och var bara två 19-åriga au-pairer när vi först träffades! Jag trodde aldrig att jag skulle hitta så bra vänner i London som jag gjort och jag är så glad och tacksam för att jag lärt känna mina fina tjejer. Jag kommer sakna Elin så himla mycket nu när hon flyttar hem men jag är så stolt och glad för Elins skull och tror att hon kommer få det helt fantastiskt i Stockholm! Men i London kommer det bli tomt som bara den...



Tess, Elin, jag och Åsa i London 2008.





Onsdag

Hej bloggen, det gick bra hos tandläkaren igår. Tog bedövning så det var inte lika farligt som förra gången i alla fall :) Mamma och jag kollade pa Luftslottet som Sprängdes igår kväll. Gud vad bra den var, den bästa av dem 3 tycker jag definitivt!

Har precis ätit risgrynsgröt till frukost, mums! Ska bara ta det lugnt nu ett tag och senare ska jag träffa finaste Sara! Ha en toppen onsdag!

Till tandis :(

Usch, jag ser inte fram emot eftermiddagens tandläkarbesök. Senaste gången jag var hos tandhygienisten kändes det som flera timmars tortyr! Ska ta bedövning den här gången om hon tror att det kommer ta lång tid...

Det är jättefint väder här hemma idag, ska bli skönt med en promenad ned till centrum! Hoppas ni får en underbar tisdag!

Måndagens middag

Den här goda salladen lagade jag igår till mamma och pappa:



Baby spenat, bacon, avocado, mozzarella ost, cocktail tomater och zuccini.

Melodifestivalen

Vet att jag ligger lite efter i att blogga om Melodifestivalen haha men såg på den i helgen i alla fall då pappa hade spelat in den till mig. Jag tycker den bästa låten vann och här hemma tror vi att det kan gå riktigt bra för den i Norge men det intalar man sig väl kanske varje år.

Det är så himla kul tycker jag med kontrasten mellan England och Sverige när det gäller Eurovision. I England är det verkligen ingen som bryr sig överhuvudtaget, dem har bara en liten tävling på några timmar en lördagskväll för att utse bidraget men det är knappt någon som kollar på det och jag har inte ens hört talas om vem som vann. Här däremot är det delfinaler och världens engagemang! Därför tycker jag att Sverige faktiskt borde få vinna i år då det verkligen betyder någon för oss här, det är ju årets höjdpunkt haha!

Jag tycker Anna Bergendahl har en väldigt fin och annorlunda röst, hon är supersöt och har verkligen utstrålning och hennes låt är jättebra!



Måndag

Åhh vad skönt det är med måndag och ny vecka utan stress över skola och praktik! Den här veckan kommer att bli jättelugn och mysig hemma. Umgås med familj och vänner, powerwalka en del(det är så himla mycket trevligare att göra det här istället för på Londons busy streets) och bara koppla av och ta det lugnt med läsning och så. På lördag, påskafton, ska vi iväg på en liten dagskryssning över dagen bara så det ska bli mysigt. Imorgon har jag ett tandläkarbesök inbokat som känns mindre mysigt måste jag säga!

Mamma är hemma från jobbet med förkylning och halsont så idag tar jag hand om henne, ska iväg och handla snart och senare ska jag laga middag. Kommer bli mycket gott, visar senare vad jag kokade ihop!

Min NELLY bikini

Rösta på min egen designade bikini pa NELLY här så blir jag jätteglad!




Sommartid

Igår glömde jag ju skriva med å, ä och ö kom jag på nu haha, så bra att kunna göra det ju! Inatt sov jag 10 timmar i sträck, sa himla skönt. Sängen ar så mjuk och skön och har världens mysigaste duntäcke! Nu är det ju sommartid också, äntligen! Sedan blev det brunch: fil (mums) med Start, linfrön och solrosfrön, morotsbröd med ost och skinka, te och juice! Så gott med frukost hemma :) Nu har jag läst bloggar och bokat biljett till min nästa resa hem i maj! Bara 2 månader kvar :) Ska packa upp strax och hänga in kläder i garderoben och senare blir det en lång powerwalk!

Hemma!

Resan hem gick jattesmidigt igar, akte hemifran vid halv 3 och var hemma har vid halv 12 sa det tar ju anda ganska lang tid :) Ar sa himla skont att vara hemma och bli ompysslad :) Sov jattelange imorse och at frukost med mamma framfor Let's Dance final reprisen, sedan gick vi pa promenad och halsade pa mormor och morfar. Nu har jag tagit pa myskladerna och vantar pa mammas goda kyckling till middag :) Hoppas ni far en underbar lordagskvall, puss!

Packed and ready to go!

Har sprungit runt hela morgonen och dagen har och packat, stadat och fixat. Hann med traning ocksa, skont! Nu beger jag mig strax mot Stansted! Vi hors i Sverige, puss!

Torsdag

Idag ar det jattefint har i London, inte sa soligt kanske men varmt i alla fall. Hade pa mig en tunn jacka till uni bara och tankte bara ta min stora sjal nar jag ska ivag strax igen :) Fick tillbaka en inlamning i skolan idag, fick godkannt sa ar jatteglad for det. Dessutom klarade jag det praktiska provet ocksa, det trodde jag inte :) Sa 2 av 3 godkanda nu i alla fall, far halla tummarna for uppgiften som jag lamnade in igar ocksa... Nu ar jag i alla fall ledig i 2 veckor, sa himla skont! Har massvis att fixa innan jag aker, ska strax hem till Lukes foraldrar och skriva ut mitt boarding pass sa att det ar klart i alla fall. Ar upptagen resten av dagen och kvallen sa imorgon maste jag ga upp tidigt och packa, stada upp lite hemma och trana! Tvattade en massa igar kvall i alla fall sa det ar klart.

I eftermiddag ska jag med tjejerna till Brent Cross, vi ska kika lite i affarer bara och senare ska vi hem till Elin. Ikvall ar sista kvallen jag kommer traffa Elin i London eftersom jag aker imorgon och Elin flyttar nasta vecka. Vi ska nog ga ut och ata pa nagot trevligt stalle sa tror det kommer bli en jattemysig eftermiddag och kvall! Vi hors imorgon, puss!


Stressigt!

Det gar inte sa bra for mig nu! Igar pa det praktiska provet sa fick jag det scenariot jag MINST av allt ville ha och kande mig osaker pa sa det gick ju inte sa stralande. Men det var bara forberedelse i alla fall som tur ar. Var helt slut igar nar jag kom hem och sa somnig pa kvallen sa pluggade nastan ingenting alls och trodde jag skulle hinna klart idag innan inlamningen. Det fick jag lida for idag! Var pa plats klockan 9 i biblioteket och tankte att det har kommer nog ga fint men tiden gick fort och inlamning var klockan 2. Nar klockan blev 2 var jag inte klar, jag var inte ensam i alla fall eftersom det var flera tjejer som inte hunnit klart. Sa klockan 4 skyndade jag over for att lamna in uppgiften eftersom det ar da dem tommer boxen! Puhh hann precis, det ar dock den samsta inlamningen jag nagonsin gjort sa tvivlar verkligen starkt pa om jag kommer att fa godkannt. Vi far se helt enkelt. Nu ar allt i alla fall klart i skolan pa ett litet tag och har bara imorgon kvar och sedan 2 veckors holiday! Gud sa skont!


Nervos!

Pluggade precis hela dagen igar och gick och lade mig sent. Dromde mardrommar om provet idag haha och vid ett tillfalle satta jag mig upp i sangen och skrek, Luke trodde jag var helt knapp haha. Gick upp vid halv 8 idag i alla fall och har pluggat lite och atit frukost. Ska fortsatta plugga nu och sedan ivag till min praktikplats dar dem har provet vid ett tiden. Jag ar supernervos, vet att det inte ar pa riktigt nu men vill att det ska ga bra i alla fall saklart. Nar det ar over ar det bara att aka hem och fortsatta plugga eftersom vi har en inlamning imorgon, suck... Jag vill ha ledigt nuu! Hoppas ni far en toppen tisdag, vi hors imorgon!



I lordags.

Topshop bag

I fredags sa akte ju Luke och jag till Brent Cross for lite shopping. Kopte en lipliner pa Body Shop (som jag sedan tappade bort i lordags haha) och en vaska. Har kikat pa denna vaska jattelange nu och bestamde mig for att sla till, det ar en perfekt vaska att ha till vardags tycker jag. Stor nog for att ha till uni och samtidigt perfekt storlek och sa snygg:


- 13 kg

Nu ar det 12 veckor kvar tills vi ska pa brollop i juni, ska bli jattekul och jag vill da ga gatt ned allt jag vill och vara nojd med min vikt. Ar inte helt saker pa vad jag vill att min malvikt ska vara men vet pa ett ungefar i alla fall. Det innebar ca minus 13 kg pa 12 veckor. Det kommer nog bli valdigt svart men det ar fullt mojligt tror jag om jag verkligen gar in for det! Kommer vara hemma i Sverige sammanlagt 4 veckor av dessa 12 vilket innebar att jag maste vara pa diet hemma ocksa. Nar jag kommer hem brukar jag alltid vilja ata en massa gott som jag saknat har men far helt enkelt forsoka ata nyttigt och powerwalka en massa. Sjalvklart kommer jag unna mig lite goda saker ocksa men om jag ska na mitt mal sa ar det hardkorning som galler nu! Borjade dagen med jattegod frukost: smoothie gjord pa blandade frysta bar, youghurt och linfro. Till det toast och te:


Mandag och ny vecka!

Bara nagra dagar kvar tills jag aker hem nu, underbart! Har ovning pa ett praktiskt prov (det riktiga provet ar i maj) i skolan imorgon och har en inlamning pa onsdag sa kommer spendera heeela dagen idag och imorgon med att plugga! Sedan pa onsdag efter inlamningen kommer jag nog borja packa och fixa med allt som ska goras innan jag aker, torsdag skola pa dagen och tjejtraff senare och pa fredag aker jag hem :) Det har verkligen varit stressiga veckor nu pa senaste tiden, ska bli sa himla skont att komma hem och bara ta det lugnt!


Kvallen igar!

Elins leaving do igar kvall blev valdigt lyckad och vi hade en jattekul kvall! Somnade inte forran 4 sa valdigt seg idag! Har inte gjort nagonting forrutom kollat pa Sex and the City och atit chips haha. Jag borde verkligen plugga men far ta det imorgon och tisdag, kommer definitivt ha panik! Ska ata middag hemma hos Lukes foraldrar senare som vanligt pa en sondag :) Hoppas ni har en underbar helg!



Alla tjejerna igar: Tess, jag, Emelie, Malin, Therese och Elin!


Lordag och utgang!

Antligen lordag! Somnade sa tidigt igar kvall sa det blev 10 timmars somn aven fast jag vaknade vid 9 tiden imorse :) Har massvis att gora denna lordag sa nu ar det dags att satta igang! Maste stada lagenheten, trana, plugga forhoppningsvis och sedan gora mig iordning infor kvallens utgang! Det ar min alskade Elins leaving do ikvall eftersom hon flyttar hem till Sverige om nagra veckor. Det ska bli jattekul att ga ut alla tjejerna aven fast det ar en trakig anledning. Men jag ar jatteglad for Elins skull och jag vet att hon vill att ikvall ska bli ett roligt och inte sorgligt minne saklart :)



Elin och jag <3


Fredagsshopping

Slutade skolan vid 1 idag och efter det blev det lunch hemma och sa hamtade jag Luke efter han slutat jobbet. Vi ska aka ivag till Brent Cross om ett litet tag. Luke ska kopa en jacka har han tankt och jag ska kika efter lappglans plus lite annat. Sedan blir det nog en lugn kvall hemma, hoppas ni far en harlig fredagskvall!


New hair!

Sa jag klippte mig alltsa igar och fargade. Det kanns valdigt morkt nu men det kommer bli lite ljusare nar jag tvattar haret och sa kanske jag lagger i blonda slingor om ett tag om jag inte trivs. Kanns lite ovant bara. Luke alskar det daremot, han foredrar namligen brunetter sa han ar i alla fall glad nu haha.




Torsdag

Jag som trodde jag varit sa teknisk hade helt fel for internet fungerade sjalvklart inte idag heller. Jag blev sa irriterad att jag ringde BT callcenter (som ar i Indien) och en timma senare sa verkar det nu fungera igen. Det kommer inte bli nagra fler problem nu sade hon som hjalpte mig men det vet jag inte riktigt om jag litar pa! Vi far se helt enkelt! Idag hade vi halvdag i skolan, har bara atit lunch och fixat med internet sedan jag kom hem men strax blir det lite traning och middag senare. Maste plugga ocksa. Ska visa en bild pa mitt har strax, hoppas ni tycker det blev fint!

Duktig Anna!

Varat bredband har hemma ar helt knappt och funkar ibland men sedan funkar det inte alls helt plotsligt. Nu har jag i alla fall fixat det tror jag hihi, vi far se hur lange det haller i sig.

Har studiedag idag men ska ivag till praktiken en liten stund i eftermiddag. Innan dess ska jag stada upp lite, trana med min dvd och ata lunch. Ikvall blir det klippning och fargning hemma hos Elin :)

Harfarg

Tycker Whitney ar valdigt snygg i haret och skulle hemskt garna vilja ha nagot liknande sjalv :) Ska visa for Sophie imorgon som ska fixa vara har och se vad hon sager:


Tuesday

Idag blev det halvdag i skolan, sedan at jag lunch hemma och vantade pa Luke som hade glada nyheter nar han kom hem. Han hade namligen uppkorning idag och klarade det! Nu ar han superglad och stolt och har redan firat pa puben :) Kvallens planer ar middag strax och One Born Every Minute senare! Imorgon ska Elin och jag fixa haret, ska visa bild pa hur jag skulle vilja ha det :)


ASOS Summer Basics

Jag alskar enkla, sota klanningar som man kan ha bade till vardags och till fest och pa ASOS har dem hur manga som helst:


















Sunday

Idag blev det en lugn sondag med sovmorgon och fika med tjejerna, mysigt! Det ar ju Mother's Day har i England idag sa vi var pa middag hemma hos Lukes foraldrar och firade :) Hoppas att ni har haft en harlig helg! Imorgon ar det mandag och ny vecka, bara 2 veckor kvar av uni nu innan jag aker hem, langtar! Maste plugga en massa i veckan men har aven mycket roligt att se fram emot som klippning pa onsdag och party pa lordag!!!


Anniversary ♥

Idag firar Luke och jag 5 ar tillsammans, tank vad fort tiden gar. Onskar att vi kunde akt ivag pa en romantisk weekend men istallet far vi mysa har hemma. Jag har varit pa praktiken i nagra timmar da en av mina caseloads var inne pa forlossningen men nu ar jag hemma igen. Luke haller pa att laga middag och jag har bakat en kaka till efterratt. Jag fick The Time Traveler's Wife av Luke sa den ska vi kolla pa senare. 

Pa ett satt kanns det som att dessa 5 ar gatt oerhort fort men samtidigt kanns det som att det alltid har varit vi. Ar sa glad att jag har en sa underbar fastman:



2005



2006



2007

 



2008



2009



2010




It's Friday!

Studiedag idag och har fatt en del gjort denna fredag, inget skolarbete dock :) Var hemma hos vara vanner och fick folja med pa lilla bebisens allra forsta promenad utomhus i vagnen <3 Sedan har jag handlat och stadat hela lagenheten. Det blir en lugn fredagskvall nu med en film kanske, vi hors imorgon da det ar en speciell dag for Luke och mig <3


Torsdagsfika

Efter uni idag sa akte jag upp till High Barnet for att fika med Elin och Emelie, mysigt! Torsdagsfika har blivit lite av en tradition da vi tjejer har traffats nastan varje torsdag pa sistone for lite fika och gossip :) Kikade lite i affarer ocksa men hittade ingenting. Var dags att trana idag igen sa jag bestamde mig for att ga hela vagen hem fran High Barnet till Finchley Central sa var traningen avklarad liksom. Sa det gick ju bra i mina stovlar ett litet tag i alla fall men sedan borjade det gora ONT! Jag vagrade dock ge upp haha sa haltade hem och dromde om mina UGG boots, Luke trodde jag var galen nar jag kom in :) Nu har jag blasor over hela fotterna, nice! Men det blev ju bra motion i alla fall. Nu ska jag lasa lite bloggar och sedan sova, hoppas ni mar bra!

Wednesday

Idag fick jag traffa vara vanners nyfodda bebis for forsta gangen, sa himla, himla sot! <3 Spenderade hela formiddagen dar och kom hem lite efter 2. Hade tankt plugga idag men fastnade framfor laptopen istallet, typiskt mig :) Ska ta en dusch strax och pa med mysklader, sedan en kopp te framfor teven tror jag. Hoppas att ni har haft en bra onsdag!

Forlat!

Hej bloggen, forlat att jag inte skrivit pa flera dagar nu! Internet har namligen inte funkat har men nu har Luke fixat med datan och allt verkar funka ok igen tack och lov :) Ar ledig imorgon och ska strax tillbringa tva timmar framfor tva favoriter pa teven, sa jag far skriva mer imorgon :) Hoppas att ni mar bra, sov sa gott!

Powerwalk

Idag ar annu en stralande dag med bla himmel och sol. Det blev ingen powerwalk igar sa ska ta den nu strax istallet. Har lite ont i halsen dock sa ska inte kora for hart :)

Har hallt pa med LCHF Fakir nu sedan i fredags, inte strikt dock maste jag erkanna men har anda redan gatt ned 1.5 kilo. Sa det verkar ju funka bra men ar inte sa roligt daremot. LCHF tror jag ar en jattebra metod och livsstil som kan fungera fantastiskt for manga men jag saknar tyvarr kolhydrater alldeles for mycket. Speciellt brod!!! Sa nu blir det inga mer forsok med den metoden for min del, Luke ar sa himla trott pa mina diet planer haha stackarn. Men nu blir det 1300 kalorier om dagen fran och med idag, traning 3 ganger i veckan och en massa vatten! Det ar anda det jag mar bast av :)


En speciell dag ♥

Tidigt imorse sa foddes vara vanners bebis, en liten pojke! Vi har fatt mms och han ar helt fantastiskt sot!!! Ar sa himla glad for den nya lilla familjen och langtar tills vi far traffa alla tre!


Stadlordag

Idag ar det jattefint med bla himmel och sol har i norra London, mysigt med varvader! Har atit jattegod frukost pa agg och baconrora och last bloggar. Nu ska jag satta igang och stada, behovs en uppfraschning har hemma och dessutom kommer varan landlord hit senare pa besok. Tankte tvatta ett antal maskiner, byta sangklader, stryka, dammtorka, dammsuga, torka golven och gora rent badrummet. Detta lar ju ta sin lilla tid, om jag inte ar helt slut senare sa blir det en powerwalk!


Blir det idag?

Idag var jag ivag till praktiken och skulle ga pa en av mina caseloads ultraljud. Det tog lite langre tid an vantat och var tvungen att stanna till pa Tesco ocksa sa var inte hemma forran nagon timme sedan. Idag ar en spannande dag for en av Lukes och mina vanner blir igangsatt pa forlossningen sa kanske blir det en bebis idag :) Men sadant kan ta en valdans tid ibland dock. Jag ar sa himla glad for deras skull, flera av vara vanner har skrivit pa Facebook att dem onskar dem lycka till och sa idag. Sa fint :) Ska kopa en present fran Sverige tankte jag for da kommer dem ju definitivt inte fa nagot liknande av nagon annan i alla fall.

Idag ar det aven Lukes pappas fodelsedag sa jag tror vi ska dit senare. Annars blir det nog en lugn kvall har hemma med en film kanske, hoppas ni far en underbar fredagskvall!


Fakir?

Det har med LCHF har gatt sadar dem senaste dagarna. Eller ja, inte alls sa bra. Det blir nya tag imorgon har jag tankt da jag ska forsoka med nagot som kallas Fakir,en variant av LCHF. Man far bara ata protein och fett, inga kolhydrater overhuvudtaget. Inte ens gronsaker. Detta ar inte nagot som jag skulle vilja halla pa med lange alls men nagra dagar i alla fall. Maste verkligen ta och rycka upp mig, har inte lyckats ga ned nagonting alls pa 8 (!!!) veckor! Nu aker jag hem om 3 veckor imorgon och vill ha gatt ned lite innan dess i alla fall. Borjar kanna mig lite smatt stressad haha, vi ska namligen pa brollop den 12:e juni i sommar och da ska jag banne mig vara klar med viktnedgangen! Men det ska nog ga bra, bara jag skarper till mig nu...

Cosmopolitan Bride

Aven fast vi inte planerar att gifta oss pa ett tag sa kan man ju anda fa dromma lite och fundera pa hur man skulle vilja ha det. Kopte mig min forsta brollops tidning for ett tag sedan, underbar lasning!





Man fick med en jattesot liten bok som jag ska spara :)

Fika pa Costa

Hade bade huvudvark och tandvark (visdomstand som vaxer ut) igar kvall och somnade sa fort jag lade huvudet pa kudden :) Vaknade 10 timmar senare, hur skont som helst! Gick upp och korde min dvd i en timma ungefar, top fit, box fit och yoga! Sedan tog jag en dusch och at agg till frukost, nu ska jag gora mig iordning strax for fika med Elin och Therese. Vi hors senare ikvall!


Antligen klar

Lamnade in uppsatsen vid 2 idag, efter 5 timmars somn igar natt sa ar jag helt slut!!! Det far verkligen bli en tidig kvall senare. Kanner mig inte sa nojd med uppsatsen men hoppas pa ett pass i alla fall, det aterstar att se helt enkelt. Nu ar den inlamnad i alla fall tack och lov :) Det skulle komma hit en rormokare vid halv 3 tiden sa skyndade mig hem fran uni men an har jag inte sett nagon. Ska ta mig en liten powernap i soffan har nu i vantan pa att Luke ska komma hem fran sin andra korlektion :)


Arghhh

Det blev en lang dag och det verkar som att det aven blir en lang natt. Efter 8 timmar i skolan sa var min uppsats fortfarande inte klar. Luke sager att jag far skylla mig sjalv eftersom jag alltid skjuter upp pluggandet till sista minuten och han har sa ratt... Det blev en paus i alla fall nar jag kom hem med middag, blogglasning och sa tittade jag pa One Born Every Minute. Nu har jag i alla fall gett mig pa uppsatsen igen, ar sa himla trott och har bade tandvark och huvudvark men klar maste den bli sa det ar bara att plugga pa. Wish me luck! Vi hors imorgon, puss!

Plugga, plugga, plugga

Ahh holl pa hela dagen igar med uppsatsen, nu ar jag i skolan och ska skriva klart och lamna in. Har varit har sedan 10 imorse, det kommer nog bli en laaang dag... Men nar jag kommer hem ikvall sa ar den i alla fall klar :)

Forsta mars

Hej bloggen, idag ar det jattefint och soligt har i norra London. Hoppas det haller i sig! Luke har borjat sin intensivkorning och ar ute pa en lektion nu :) Sjalv har jag precis atit frukost och ska strax diska innan det ar dags att ge mig pa uppsatsen som jag planerar att skriva klart idag, vi far se hur det gar.

 



Far plugga i sangen sa att jag kan sprida ut allting! Onskar att vi hade ett skrivbord, eller i alla fall koksbord :)


RSS 2.0