Ny vecka!

Hoppas ni har haft en bra start pa den nya veckan! Sjalv kanner jag mig harligt uppvilad efter en lugn helg och mar mycket battre nu men det var svart att ta sig upp ur min skona sang imorse nar det regnade utanfor... Har varit pa forelasning idag om amning hela dagen vilket aven galler for morgondagen. Hade iskalla fotter hela dagen i mina sma ballerinaskor som egentligen inte ar sa passande for november. Det var en intressant dag i alla fall men lite langrandigt, det var flera som holl pa att nicka till dar inne haha! Vi var och storhandlade nar jag kom hem och nu ska jag strax se pa andra delen av ett spannande brittiskt drama! Hors en annan dag mina vanner!


Antligen helg!

Sa skont med tva dagar ledigt och underbart att verkligen fa uppskatta det nu efter en veckas jobb! Igar var en underbar dag da ett par av vara vanner fick sin andra son som ar underbart fin! Langtar efter att fa traffa dem alla! Det ar sa manga nara som utokar sina familjer, ar gravida eller planerar att bli sa det tycker jag ar sa himla roligt! Langtar tills den dagen da det ar var tur <3 Vaknade ganska tidigt da L skulle ivag pa ett jobb idag. Sedan dess har jag atit frukost i sangen och fastnat har i flera timmar framfor laptopen. Ska stada nu och senare ivag for att leta efter ett par bra skor till jobbet, dem jag bestallde var for sma. Ikvall blir det saklart X Factor och en lugn hemmakvall tror jag, mys! Ha en harlig lordag!

Torsdag

Good evening! Bara en dag kvar av min forsta vecka pa jobbet, det har gatt riktigt fort! Roligt ar det med men laskigt att ha eget ansvar nu aven fast alla ar sa snalla och hjalpsamma. Maste ta in saker i ett rasande tempo for att hanga med! Kanner mig fortfarande inte helt okej, ar forkyld och nyser men det ska nog ga over snart. Har at vi kebab till middag (det gar inte bra med min diet plan den har veckan heller, dalig motivation!!!) och Luke ar nu i sitt esse framfor sin nya x box. Det var ju lite onodigt nar man har ett playstation tycker jag men det tycker inte han sa nu ar den kopt! Jaja bara han ar glad sa :) Sjalv ska jag lasa lite bloggar nu och titta pa svensk tv, sa himla bra att man kan gora det over internet. Hoppas att ni mar bra!

Trottis

Ar helt slut! Ar inte van vid det har, men det kanns jatteskont att ha borjat jobba i alla fall. Det ar sa harligt att somna direkt pa kvallen ocksa, inatt sov jag helt underbart! Mina fotter varker saa mycket, glad att jag bestallt ett par nya skor till jobbet som borde komma snart. Luke och jag har varit och handlat och nu ska jag snart fa tacos till middag, vilken lyx pa en tisdag! Kramis!

Typiskt!

Ar det inte typiskt att bli sjuk nar man varit ledig i tva manader och kunnat vara sjuk vid en massa tillfallen! Sa blir jag dalig nu istallet. Fick jatteont i halsen igar kvall och trodde jag hade feber, sov urdaligt hela natten. Kandes battre imorse i alla fall men har inte kannt mig helt okej under dagen. Men vagrar vara sjuk veckan jag borjar jobba, det kanns ju jattetrakigt. Sa ska ga och lagga mig tidigt ikvall och forhoppningsvis vakna upp efter en god natts somn och kanna mig aterstalld. Det gick bra idag i alla fall, var sa himla nervos nar man inte vet vad man ska forvanta sig liksom men allt gick bra och alla verkar trevliga i alla fall. Hann inte jobba sa mycket da det var en massa papper etc. att ga igenom pa formiddagen plus en forelasning. Nu ar forsta dagen avklarad i alla fall :) Hoppas ni haft en bra start pa veckan!


RSS 2.0